Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics’in marka yüzü Burak Özçivit’in üzerinde başarıyla taşıdığı yeni sezon gömlekler, sıcak yaz günlerinde erkeklerin stilini vurgulayacak modeller sunuyor.

Burak Özçivit’in seçimlerinden ilham alan Altınyıldız Classics’in birçok modelin yanı sıra mavi ile başlayan ve sarıdan turuncuya kadar uzanan renk paleti ile yeni sezon gömlekleri, gardırobunuzun zamansız ve kullanışlı parçaları arasında yerini alacak.

Gömleğin kumaşı, sıcak yaz günlerinde serin kalmanıza yardımcı olduğu gibi üstünüzde duruşuna da etki ediyor. Yazın olmazsa olmazı Altınyıldız Classics %100 keten gömlekler, incecik kumaşları ve serinlik hissi sayesinde sıcak günlerden çok daha keyif almanıza olanak verirken şıklığınıza bohem bir dokunuş yapıyor. Gofre kumaşın kırışmayan esnek dokusu ise yaz aylarında rahatlığı zirveye taşırken sıcak günlerde konforunuzdan ödün vermeden şık görünmenizi sağlıyor.

Daima kendilerini dinamik hissetmek isteyen erkekler ise özellikle yaz aylarında gömleğin önünü açık tutarak içerisine basic tshirt giymeyi tercih ederken her dönemin favorisi çizgili gömlekler ise gömleği ön plana çıkarmak için en doğru seçim oluyor.


Altınyıldız Classics floral desenli gömlekler, sıcak yaz günlerini, doğayla içi içe olmanın önemini hatırlatırken marin temalı gömlekler, denizci ruhuna bürünmek isteyen erkekler için tam aranılan parçalardan…

Her gün ütü yapmayı gerektirmeyen, hızlı yaşamın içinde kendine vakit ayırmak isteyenlerin kurtarıcısı Altınyıldız Classics’in Non-Iron gömlek modelleri ise rahatlığı vazgeçilmez kılıyor. Non-Iron gömlek modelleri, regular veya slim fit kesimde birçok alternatif sunuyor. Üstelik ekstra bir bakıma da gerek kalmıyor.


Başarılı erkeğin kusursuz gardırobu için ihtiyacı olan tüm gömlekler bu koleksiyonda!

Editör: TE Bilisim