Özge Ulusoy, Cavalli defilesinde podyuma çıktı
 
Balkanların en güzel tatil ülkesi Karadağ’ın Budva şehri, ünlü modacı Roberto Cavalli’nin defilesine ev sahipliği yaptı. Türk manken Özge Ulusoy’un da podyuma çıktığı defileyi izlemek için Türkiye’den çok sayıda ünlü isim Budva’ya akın etti.
 
Budva’da yatırımlarına devam eden Net Holding iştiraki Merit International, görkemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ünlü modacı Roberto Cavalli’nin Budva’nın tarihi bölgesi “Old Town”da Merit International’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği defile, çok sayıda Türk’ün de kente akın etmesine neden oldu.
 
Konukların özel olarak karşılandığı alanda ilk olarak Gizia firmasının defilesi gerçekleştirildi. Ardından, Karadağ’ın ünlü TV sunucusu Aleksandra Nedic’in sunumuyla 10 adet vintage elbisenin satıldığı mini bir müzayede gerçekleştirildi.
 
Ünlü İtalyan modacı Roberto Cavalli’nin defilesi ise konukların alkışları arasında başladı.  Özge Ulusoy’un baş manken olarak podyuma çıktığı defileyi izleyen Türk ünlü isimler arasında; Atıl Kutoğlu, Ender-Benan Saraç, Cem-Hülya Kalyoncu, Burcu-Emre Ziyal, Zahide Yetiş-Cem Arısoy ve Tuğba Özay da vardı. Avrupa’nın çeşitli yerlerinden gelen konukların da izlediği defile sonrasında Budva’nın ünlü plajı Bruno’da bir after party düzenlendi. 
Editör: TE Bilisim