THY'nin yeni hostes kıyafet tasarımları ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara: " Ben dört yıl önce yaptım ve sıramı savdım." sözleriyle yanıt verdi.

Şu anki tasarımların güzel olup olmadığına "halk, THY Genel Müdürü ve Ulaştırma Bakanlığı karar verecek. Benim buna yorum yapmam doğru olmaz. Lakin zamanında bu konuda benim üzerime çok gelindi. Ben THY'ye kıyafet yaptığım zaman neden benim üzerime hükümet yalakası AKP yandaşı diye gelindi? 

Benden sonra kıyafetleri Vakko tasarladı. Şimdi de Dilek Hanif yapıyor. Demek ki yalaka değilmişim. En azından kamuoyuna onu gösterdiler" şeklinde yanıt verdi.

Geceye katılan astrolog Şenay Yangel, Asena, şarkıcı Lara, ünlü söz yazarı Habil Ceyhan, Emel Yalçın’ın şarkılarıyla felekten bir gece çaldılar. Gecenin başında, tatsız olduğu gözlenen Asena, yoğun istek üzerine,yarım saati geçen oryantal show sundu.

Cemil İpekçi AKP iktidarının olumlu tarafları olduğunu ama tüm icraatlarını da savunmadığını belirterek, gazeteci, aydın ve subayların içeride bulunmasını eleştirdi.
Editör: TE Bilisim