Ünlü modacı Barış Avcı 2018 İlkbahar-Yaz sezonuna ait “Bir Zamanlar” adını verdiği özel koleksiyonunu geçtiğimiz gün düzenlenen görkemli defileyle tanıttı. İstanbul Klein’da gerçekleşen defilede, Barış Avcı’nın 70’lerden günümüze kadınların en sevdiği kesimlerden ilham alarak hazırladığı özel tasarımları adeta görsel bir şölen sundu.

Ünlü modacı Barış Avcı’nın çok özel 40 parçadan oluşan yeni ilkbahar-yaz koleksiyonu, geçtiğimiz gün İstanbul’un ünlü gece kulübü Klein’da düzenlenen bir defileyle tanıtıldı. Ünlü koreograf Öner Evez’in koreografisini üstlendiği defilede sergilenen ve 70’li yıllardan bugüne moda dünyasında kendine yer edinmiş özel tasarımlara Barış Avcı tarafından yapılan yorumlarla şekillenen koleksiyon büyük ilgi gördü. İşlemeli, pırıltılı kıyafetlerin dikkat çektiği 40 parçalık koleksiyonun defilesi izleyicilere görsel bir şölen sundu.

DEFİLEDE DENİZ RÜZGARI…

Defilenin özel konuğu ise 12 yıl aradan sonra ilk defa podyuma çıkan ünlü top model Deniz Akkaya’ydı. Tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde podyuma çıkan Deniz Akkaya, geçen yıllara adeta meydan okudu. Kusursuz fiziğiyle genç meslektaşlarına taş çıkaran ünlü model, açılışta giydiği mayo ile gözleri doldururken defileyi izleyenlere ‘efsane geri döndü’ dedirtti.

Sanat, cemiyet hayatı, iş dünyasının yanı sıra moda dergilerinin ve moda bloggerlarının ilgisinin yüksek olduğu Barış Avcı’nın “Bir Zamanlar” defilesi izleyenlerden tam not aldı.

Editör: TE Bilisim