Türkiye’nin en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show’un 22.si Antalya’da start aldı. Onlarca ülkeden hazır giyim sektörü profesyonellerinin bir araya geldiği organizasyonun ilk günü, dünyaca ünlü iki ismin konserine sahne oldu. Açık havada düzenlenen Faydee ve Alexandra Stan konserleri, konukları coşturdu.
 
Konser alanını erken saatlerden itibaren dolduran konuklar, ilk olarak sahneye çıkan Avusturalyalı Faydee ile coştu. Ülkemizde de önemli bir hayran kitlesi bulunan Faydee, yarım saat kaldığı sahnede sevilen şarkıları ile hayranlarına tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi.
 
Faydee’den sonra sahneye diğer bir ünlü şarkıcı Alexandra Stan geldi. Romanyalı güzel şarkıcıyla birlikte Dosso Dossi Fashion Show partisinde eğlence hız kazandı. Alexandra Stan, yüksek temposu ve enerjisiyle geceyi zirveye çıkarttı.
 
HİKMET ERASLAN’DAN DANS ŞOV
Dosso Dossi Fashion Show’un ilk gecesinde dünyaca ünlü iki ismi konuk ettikleri için çok mutlu olduklarını belirten Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan da geceye damgasını vurdu. Geleneksel Hint kostümleri giymiş ekip arkadaşlarıyla sahneye çıkan Hikmet Eraslan, dans performansıyla büyük alkış aldı. 

Editör: TE Bilisim