Lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi Eataly, 3. Yaşını geçtiğimiz akşam Bahar Korçan’ın ev sahipliğinde verdiği özel davet ile kutladı. Eataly Genel Müdürü Cenk Akın’ın da Bahar Korçan ile konukları ağırladığı davette Bahar Korçan’ın İtalyan bayrağı renklerinden ilham alarak makarnalardan hazırladığı 3 farklı tasarım misafirlerin beğenisine sunuldu.

Sanat, moda ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren davette, Eataly şefleri de gece için hazırladığı özel sunumlarıyla davetlilere eşsiz bir gece yaşattı.

Tasarımcı Bahar Korçan’ın, Eataly İstanbul için makarnalardan oluşturduğu 3 farklı tasarımının yer aldığı 3. yaş daveti sanat, moda ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. İtalya’nın en sevilen geleneksel lezzeti olan makarnanın, tasarım bir elbisenin parçası olarak fesleğen, domates, limon gibi mevsimin can alıcı renklerini yansıtan meyve ve sebzelerle yeniden hayat bulduğu üç farklı elbise birer enstalasyona dönüştürülerek misafirlerin beğenisine sunuldu.
Berrin - Olgun Zorlu

Makarnaların yanı sıra kumaş ve örgü detayların da yer aldığı tasarımlar Bahar Korçan’ın benzersiz dokunuşlarıyla bambaşka bir boyuta taşınarak tasarım ve yeme içme kültürünü bir araya getirdi.

Feryal Gülman
Şule Zorlu, Berrin - Olgun Zorlu, Maide Kurttepeli, Ayşe Tolga, Dilek Hanif, Feryal Gülman, Mehtap Elaidi ve Zeynep Ilıcalı gibi isimlerin de aralarında bulunduğu seçkin davetlilerin katılımıyla Eataly İstanbul’da gerçekleşen Bahar Korçan ile 3. Yaş davetinde Eataly’nin 3. Yaşı için pasta kesilirken, misafirler eğlenceli bir gece geçirdi. Bahar Korçan tasarımları, her rengin tonunda gerçek sebze ve meyvelerle Eataly’de ziyaret edilebilecek.

Dilek Hanif

Zeynep Ilıcalı

Bahar Korçan
Editör: TE Bilisim