İş, Sanat ve Cemiyet hayatından birçok ünlü ismin izlediği Erol Albayrak “La Dolce Vita” 2013 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu aralarında Serenay Sarıkaya, Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Beril Kayar, Merve Büyüksaraç, Nur Gümüşdoğrayan, Didem Soydan gibi ünlü modeller sundu. Erol Albayrak’ın tasarımlarını tercih eden Feryal Gülman, Canan-Selin İmer, İpek Kefeli, Gülbin Simitçioğlu ön sıralardan defileyi izlerken yine ünlü modacının giydirdiği Cansen Yeni Kut eşi Burak Kut ile Emina Sandal’sa kız kardeşi ile defileyi izledi. Defileyi izleyenler arasında bulunan Gönül Yazar, kalabalık nedeniyle ön sıralarda yer kalmayınca ikinci sırada Erkan Özerman ile birlikte defileyi izlerken, yine ön sıralarda yer kalmayınca ünlü modacı Cemil İpekçi’de kuliste Erol Albayrak ile birlikte izledi. Erol Albayrak defilesini izleyen ünlü isimler arasında Doğan Çakıt, Silvia-Kenan Magritli, Murat Evgin, Mehmet – Selda Topal’da bulunuyor.

Ünlü modacı Erol Albayrak İstanbul Fashion Week kapsamında sergilediği “La Dolce Vita” Spring Summer 2013 koleksiyonu ile büyük ilgi gördü.

Tülin Şahin defilede büyük ilgi gördü ...

Tülin Şahin, Serenay Sarıkaya, Özge Ulusoy, Beril Kayar, Merve Büyüksaraç, Didem Soydan gibi pek çok ünlü mankenin podyuma çıktığı defileyi iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri de ön sıralardan izlediler. Ünlü tasarımcı, 90 parçadan oluşan Erol Albayrak “La Dolce Vita” koleksiyonunun içinde ilk kez mayo koleksiyonu da sunarak podyumda yaz rüzgarı estirdi.

Noyan Şahin & Erol Albayrak finalde podyuma birlikte çıktı...

Erol Albayrak’ın Akdeniz sıcaklığını yansıtan sıcak renklerle hazırlanan ve yarı şeffaflığın baştan çıkarıcı görüntüsüyle sarmalanan La Dolce Vita koleksiyonunu aralarında Feryal Gülman, Canan – Selin İmer, Burak – Cansen Yeni Kut, Emina Sandal, Doğan Çakıt, Silvia Kenan magritli, Murat Evgin, Gönül Yazar, Erkan Özerman ve İpek Kefeli’nin de yer aldığı bir çok ünlü isim izledi. Defilenin sonunda kıyafetleri çok beğendiğini belirten konuklar, Erol Albayrak’ı tebrik etti ve beğendikleri kıyafetler için sipariş verdiler.
Erol Albayrak kreasyonlarıyla büyük alkış aldı ...

Erol Albayrak sıradışı tasarımlarıyla büyük ilgi gördü.
Editör: TE Bilisim