GUESS’in 2018 Sonbahar Kış kampanyasının yüzü olan Amanda Cerny, yeni koleksiyonun lansmanı için İstanbul’a geldi. Türkiye’de ciddi bir hayran kitlesine sahip olan “yenge” lakaplı sosyal medya yıldızının EMAAR Square AVM’deki GUESS mağazasında düzenlenen buluşmasına ilgi oldukça yoğundu. Binlerce genç, Cerny ile tanışıp fotoğraf çektirmek için mağazaya akın etti.

Amerikan giyim markası GUESS’in yeni kampanyasının yüzü, ünlü Amerikalı oyuncu ve sosyal medya yıldızı Amanda Cerny, 2018 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nu tanıtmak için İstanbul’a geldi. Cerny, 22 Eylül’de, Anadolu yakasının en lüks alışveriş, gastronomi ve eğlence merkezi EMAAR Square AVM’deki GUESS mağazasında 13.00 ile 15.00 saatleri arasında hayranlarıyla buluştu. Instagram'da 21 milyondan fazla takipçisi olan ve en büyük hayran kitlesi Türkiye’den olan Cerny’i yakından görebilmek için binlerce hayran mağazaya geldi. Çoğunluğu gençlerden oluşan kitle Cerny’i alkış ve tezahüratlarla karşılayıp hatıra fotoğrafı için GUESS mağazasında sıraya girdi. İlk gelen 200 kişiye de GUESS tarafından etkinlik için özel hazırlanan hediyeler verildi.

Hayranlarıyla fotoğraf çektirip imza dağıtan Cerny, Türkiye’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti: “Türkiye’de benimle birlikte büyüyen ve yıllar boyunca bana destek olan güçlü ve sadık bir hayran kitlesine sahibim. Bu yüzden de global GUESS kampanyası için dikkatimi Türkiye'ye odaklamak istedim. Gerek sosyal medya paylaşımlarınızla gerek buraya kadar gelerek gösterdiğiniz sevgi ve destekten dolayı teşekkür ederim. Bu güzel ülkede kendimi evimde gibi hissediyorum.”

Amanda Cerny tarafından giyilen 2018 Sonbahar Kış Koleksiyon’unun kampanya görünümleri, Eylül ayından itibaren Türkiye'deki tüm GUESS mağazalarında ve www.guess.eu adresinde görülebilir.

Editör: TE Bilisim