​Başarılı modacı Gülşah Saraçoğlu, Türkiye'de bir ilk'i gerçekleştirerek, "moda klibi" çekti. Üstelik de klipte manken yerine, kıyafetlerini kendisi giydi, kamera karşısına kendisi geçti.

Moda klibinin yönetmenliğini Müjdat Küpşi yaptı, 500 bin TL'ye malolan, 12 kıyafetin kullanıldığı klipte Gülşah Saraçoğlu davet, show ve gece kıyafeti kreasyonunu kullandı.


GÜLŞAH SARAÇOĞLU: "MODACI GİBİ DEĞİL, YAŞAM KOÇU GİBİYİM!"

Saraçoğlu klip için: "Hiç yapılmamış bir şey yapmak istedim, moda klibi çektim, kıyafetlerimi kendim giydim, kendi vitrinim ben oldum! Show amaçlı bir çekim düşündük, kıyafetlerimi kendim giydim çünkü; içimde bir artist yaşıyor ama, o artist eserlerini başkalarının üzerinde gördüğünde de havalara uçuyor, gurur duyuyor. Hemcinslerimi güzelleştirmeyi seviyorum ve onlarla ilişkimde modacı gibi değil, yaşam koçu gibi davranıyorum" diyor.


NİCOLE KİDMAN'A DA KIYAFET YAPTI.

Nükhet Duru'dan Bülent Ersoy'a, Sibel Can'dan Demet Akalın'a, Muazzez Ersoy'dan Hande Acar'a, Seren Serengil'den Emel Yıldırım'a, Aşkın Nur Yengi'ye, Linet'e, Deniz Seki'ye kadar pek çok star ve ünlüyle çalışan Gülşah Saraçoğlu'nun kıyafetini Nicole Kidman da giydi.
Editör: TE Bilisim