15 Mayıs'ta hayata veda eden Türk Sineması'nın efsane oyuncularından Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, defileye çıktı. İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği Gurur Aydoğan, "Anneme sözümü tuttum!" dedi.

Gurur Aydoğan, annesinin vefatından 1 hafta önce tv ekranlarında canlı yayında Oya Aydoğan'ın Anneler Günü'nü böyle kutlamış, duygusal anlar yaşanmıştı.

Gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz günler yaşatan Maltepe Park AVM, önceki gün muhteşem bir defileye ev sahipliği yaptı.  
Koreografisini Banu Noyan'ın sunuculuğunu ise Çiğdem Tunç'un üstlendiği defilede ünlü markaların ilkbahar-yaz kreasyonları tanıtıldı. 
Defile renkli görüntülere sahne oldu. Banu Miray, 11 doğum gününü kutladı.
Sezona damga vuran kıyafetleri tanıtan mankenler arasında Gurur Aydoğan, Şebnem Schaffer, Ece Gürsel, Alone, Seda Kırımlıoğlu, Ünal Bozahmetoğlu, Emre Aydın, Banu Miray Noyan, Berkay Elçim ve Tamer Toker de yer aldı. 

Gurur Aydoğan, 15 gün önce hayata veda eden efsane oyuncu Oya Aydoğan ile.
15 Mayıs'ta yaşama veda eden ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın manken ve oyuncu olan oğlu Gurur Aydoğan da annesinin vefatının ardından ilk kez bir defilede podyuma çıktı. Zor günler geçirdiğini ancak her şeye rağmen hayata tutunmaya devam ettiğini söyleyen Gurur Aydoğan, "Annemin en büyük hedefi benim yaptığım işte, hem oyunculuk hem de modellikte başarılı olmamdı. Her zaman işimde gücümde olmamı  isterdi. Ben de bu nedenle işlerime devam ediyorum. Annemin dediğini yapmaya çalışıyorum. Bunun için bugün podyumdayım. Bundan sonra oyunculuğa da modelliğe de devam edeceğim. Anneme olan sözümü tutuyorum" dedi. 
Gurur Aydoğan'a defileyi izleyen konuklar da büyük ilgi gösterdi. Aydoğan, "Seni çok seviyoruz, annenin emanetisin" diyen misafirlerle sohbet edip fotoğraf çektirdi. 
Podyumların güzel modeli Şebnem Scheafer "Çocukları çok seviyorum. Eskiden bunu düşünmezdim ama artık 32 yaşında oldum. Anne olma fikri bana çok sıcak geliyor. Çocuğum olsun istiyorum" diye konuştu. 
Podyumun en çok ilgi gören mankenlerinden biri olan Ece Gürsel, "Mankenlikte 17. yılımı doldurdum. Hala tercih ediliyorsam, demek ki işimi iyi yapıyorum. Bugüne kadar elimi attığım birçok işte kalıcı olmayı başardım. Tiyatro yaptım, şarkı söyledim. Ancak sinema içimde kalan bir ukde. İnşallah yeni sezonda hem sinema hem de iyi bir dizide rol alacağım" açıklamasında bulundu. 
Son dönemde en çok Survivor izlemekten keyif aldığını söyleyen Ece Gürsel, "Tuğba Özay çok yakın arkadaşım olduğu için izlemeye başladım. Sonra da devam ettim. Tam bir Semih fanıyım. Çok zeki bir çocuk. Başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü ekranda Okan Bayülgen gibi negatif karakterler başarılı olur" şeklinde konuştu. 
Podyumların tek profesyonel çocuk mankeni Banu Miray Noyan'a kuliste doğum günü sürprizi  yapıldı. 11. yaşına giren Banu Miray, annesi Banu Noyan, manken Şebnem Schaefer ve Ece Gürsel'le birlikte pasta kesti. 
Maltepe Park AVM misafirlerinin büyük ilgi gösterdiği 'Markalar Defilesi' iki seans olarak sunuldu. Yüzlerce kişi, AVM'nin her katından defileyi izlemek için büyük çaba harcadı. Yoğun kalabalık defilenin ardından mankenleri görebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. 
Defilede, ADL, C&A, Kiğılı, Gusto, Freddy Anta, Love my Body, Tiffany&Tomato, Suwen, Herry, Ekol ve Boyner gibi ünlü markaların ilkbahar-yaz kreasyonları tanıtıldı. 

Gurur Aydoğan defileye baş manken olarak çıktı.
Editör: TE Bilisim