Jean kadın için de erkek için de vazgeçilmezdir!

Yeni reklam filmiyle ilgili açıklama yapan Cüneyt Yavuz, Kıvanç Tatlıtuğ ile bugüne kadar çok başarılı kampanyalara imza attıklarını belirterek “Türkiye’de sektörün lideri olarak dünyaya açılan ilk moda markası olduk ve modada bir jean efsanesi yarattık. Yeni reklam filmimiz bu efsaneye odaklanarak jean’in bir yaşam tarzı olduğuna ve vazgeçilmezliğine dikkat çekiyor. Kıvanç ile bu beşinci filmimiz ve yine olağanüstü bir performans sergiledi. Barbara Palvin de güzelliğinin yanı sıra Kıvanç ile yakaladığı mükemmel uyumla Mavi’nin efsanesine ortak oldu” dedi.

 

Mavi’yle çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kıvanç Tatlıtuğ ise “Mavi ile yine çok güzel bir kampanyaya imza attık. Filmde söylediklerim bir jean tutkunu olarak gerçek hislerimi yansıtıyor. Jean, kesinlikle vazgeçilmez bir şey. Kendi kendimeyken yaptığım ve özgür hissettiğim anların filme taşınması, gerçek hayattaki Kıvanç gibi hissetmemi sağladı. Bu duygunun filmi izleyenlere de geçeceğinden eminim. Mavi gibi  efsaneler yaratan bir markanın yüzü olmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

 

Kıvanç’ın en sevdiği Mavi Jean’ler dar  kalıbıyla dikkat çeken; Jake ve Marcus.

Kıvanç Tatlıtuğ Victorie Secret'ın dünyaca ünlü mankeni Barbara Palvin ile.

Kıvanç Tatlıtuğ, Barbara Palvin için 'Oldukça enerjik, Barcelona'da çekimlerde çok güzel iki gün geçirdik" dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kıvanç Tatlıtuğ, en beğendiği rolün 'Kuzey Tekinoğlu' karakteri olduğunu söyledi. Tatlıtuğ'un oynadığı 45 saniyelik reklam filminde sanatçının özel hayatından kesitlerde yer aldı.




Editör: TE Bilisim