Nur Yerlitaş, 11 Ağustos 1955 tarihinde İstanbul'un Vefa semtinde doğdu. Kariyerine İtalya'dan getirdiği aksesuarları satarak başladı. 80'li yıllarda Paris ve Milano'dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başladı. Daha sonraki yıllarda kendi butiğini açtı ve tasarım işine girdi.

Nur Yerlitaş, vefat etmeden önce son olarak Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunduğu '2. Sayfa' programına katılmış ve ameliyat sürecini anlatmıştı.

"40 KİLO VERDİM" 

"Kız kardeşim aradı, 'seni doktora götüreceğim' dedi. Gittik, teşhis koydular. Bir de çok kilo verdim. Dört gün yemek yemiyordum. Ben gurme bir kadınım düşünün. 40 kiloya yakın verdim bu hastalıktan. Sadece sağlık, sağlık ve sağlık. Atölyem açık kız kardeşim orada. Bana 'Sana Milano'da ev tutalım, orada yaşa' dediler. Kabul etmedim. 'Atölyem açık olacak' dedim. Çünkü çok emek verdim."

"MEĞER İKİ SENE ÖNCE HASTALANMIŞIM" 

"Doktorum 'birkaç ay beklememiz lazım' demişti. 5 ay sonra o tümörün de kendi kendini ürettiği ortaya çıktı. Her gün doktora gidiyorum. Kemoterapiye başlayacağım. Meğer ben 1,5-2 sene önce hastalanmışım."

"DOKTORA PANİK ATAK DİYE GİTTİM MEĞER TÜMÖR BEYNİME YAKLAŞMIŞ" 

"Son televizyon programından iki aylık parayı bırakıp çıktım. Benim 'başım ağrıyor' deyip çıktım. Panik atak diye doktora gittim, meğer tümör beynime yaklaşmış."

Editör: TE Bilisim