Defilenin koreografisi Banu Noyan, sunumları ise Tuğba Özay tarafından yapıldı. İstanbul’dan özel uçakla Adana’ya gelen mankenler kuliste kebap keyfi yaşadı. Mankenleri görmek için kulis kapısında bekleyen yüzlerce kişi izdihama neden oldu.

İzdiham nedeniyle kulisten dışarıya çıkamayan mankenlere Alışveriş Merkezi yönetimi ‘Adana’ya gelip kebap yemeden olmaz’ diyerek kebap servisi yaptırdı. Rejimi unutan mankenler ise kebapları elleriyle yedi.

Tuğba Özay’ın şarkılarıyla renklenen defile de ‘Benim de yürümemi ister misiniz' diye soran Tuğba Özay aldığı tezahürata dayanamayarak kulise girdi ve erkek mankenler için hazırlanan smokini giydi ve izleyenlerin şaşkın bakışları arasın da podyuma çıkıp yürüdü.

Seyirciler tarafından ayakta alkışlanan Özay, ‘mankenlik benim ilk göz ağrım beni öyle sevdiğinizi biliyorum ama lütfen şarkılarımı da dinleyerek bana destek olun’ dedi. Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz ve ekibi tarafından tam bir Türk misafirperverliğiyle ağırlanan mankenler 'Adana dan ayrılmak zor oluyor. Bir daha ki sefere lütfen bizi birkaç gün burada ağırlayın' diyerek M1 AVM yönetiminden söz aldılar.

Tuğba Özay, Ece Gürsel, Didem Taslan, Simge Tertemiz, İlknur Soydaş, Hasan Yalnızoğlu ve Engin Koç’un da aralarında bulunduğu 25 manken Adana'da podyuma çıktı. Mankenler daha sonra kulise geçerek kebap keyfi yaptılar.
Editör: TE Bilisim