Antalya Rus Kültür ve Dayanışma Derneği ve Nikoldom emlak firmasının sahibi Olga Shevtsova'nın ana sponsorluğunda düzenlenen 'Antalya Kraliçesini Arıyor' adlı Güzellik Yarışması, dün gece Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşti. Yaklaşık 200 kadın arasından finale kalan 12 yarışmacı tüm geliri ihtiyaç sahibi kadınlara ulaştırılacak yarışma için podyuma çıktı. 

Ünlü jüri üyelerinin yer aldığı yarışma, aralarda yapılan şovlarla da büyük beğeni topladı. Bir çok ünlü konuğun sahne şovu sergilediği gecede, finalist kızların şalvarlı kolbastı oyunu geceye damgasını vurdu. Bütün finalistlerin çeşitli kategorilerde ödüllendirildiği gecede hem eğlence hem de farkındalık bir arada yaşandı.

Ünlü modacı Ramazo Roma, iş adamları Salim Seyyar ile Muhsin Eskici, futbolcu Murat Erdoğan, ünlü tiyatrocu Ruhi Sarı ve manken Elif Ece Uzun'un karşısında ter döken finalistler heyecanlı dakikalar yaşadı. Sunuculuğunu Anastasiya Pavelyava ile Mikael Baglan'ın yaptığı yarışmada dans gruplarının renkli gösterisi ilgiyle izlendi. Kadına şiddetin lanetlendiği gecede Antalya'da 5 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından felçli kalan 'Umut' adlı gence gönüllü annelik yapan Gülsüm Kabadayı ve yaşadıklarına ve kadınlara dair yazdığı kitaplarla adından söz ettiren Feride Kaya’da konuklar arasındaydı. Yarışmada Arina Terentyeva 1'inci, Olga Fabi 2'nci ve Evgeniya Borodina da 3'üncülük ödülleriyle taçlandırıldı.

Ünlü modacı Ramazo Roma’nın tasarladığı elbiseler gecede büyük beğeni topladı. Gecenin sunucusu Anastasiya Pavelyava’nın ve jüri üyesi Elif Ece Uzun’un gecede giydiği kıyafetlerin kendi tasarımı olduğunu belirten Ramazo Roma, “Böyle anlamlı bir gecede bulunmak ve kendi tasarladığım elbiseleri giydirmek beni çok mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Editör: TE Bilisim