Kampanya kapsamında kentli genç kadın ve erkeğin vazgeçilmez markası olan Koton’a ait çiçekli ve pastel renkli elbiseler, bol desenli daracık etekler, rahat jean tulumlar, straplez elbiseler ve capcanlı kombinler 13-17 Haziran tarihleri arasında www.markafoni.com 'da

Moda dünyasının vitrini Markafoni, rengarenk kampanyalarına güzel oyuncu Sinem Kobal ve modanın öncü markalarından Koton ile devam ediyor. Şehirli ve modern kadınları yazlık trendlerle tanıştıran Koton kampanyasında çiçekli ve pastel renkli elbiseler, bol desenli daracık etekler, rahat jean tulumlar, straplez elbiseler ve capcanlı kombinler öne çıkıyor.

Sinem Kobal sempatik tavırlarıyla dikkat çekti!
Sinem Kobal’ı özel Koton parçalarıyla buluşturan kampanya için özel çekim yapıldı ve çekimin moda editörlüğünü Mert Aslan üstlendi. Sinem Kobal’ın zarif ve sevimli kareleri, açık havanın dayanılmaz büyüsünü ve Akdeniz sahillerinin romantizmini yansıtıyor. 13-17 Haziran tarihleri arasında www.markafoni.com’u ziyaret ederek Koton’un en yeni kıyafetlerini inceleyebilir ve tarzınıza en uygun parçalara sahip olmanın keyfini yaşayabilirsiniz.  

Sinem Kobal
Markafoni hakkında
Online moda ve lifestyle’ın ikon markası haline gelen Türkiye’nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni, aylık 20 milyon ziyaret sayısıyla özel alışveriş pazarında liderliğini sürdürüyor. Markafoni; giyim, aksesuar, kozmetik ve dekorasyon başta olmak üzere pek çok kategorideki seçkin markaları yüzde 90’a varan indirimlerle üyelerine sunuyor. Özel alışveriş kulüpleri arasında en yüksek aylık ziyaret, tekil ziyaretçi ve sayfa görüntülenme sayısı kategorilerinde lider olan Markafoni’nin 5 milyon üyesi bulunuyor. 7/24 müşteri hizmetleri uygulamasıyla Türkiye’de kesintisiz müşteri desteği sunan ilk özel alışveriş kulübü olan Markafoni’de 600’e yakın uzmandan oluşan bir ekip görev yapıyor ve ayda 600.000 adet ürün satılıyor.
Editör: TE Bilisim