Petek Dinçöz, yeni albümü ‘Milat’ ile 1 Nisan’dan itibaren müzik marketlerdeki yerini alacak. Yaklaşık 2.5 yıl aradan sonra müzikseverlerle buluşacak albümüyle Petek Dinçöz dinleyicilerini hem görünüm, hem müzikalite hem de yorum olarak şaşırtacak. ‘Bu albüm benim için gerçekten de milat olacak’ diyen Petek Dinçöz’e çok önemli müzisyenler, söz-müzik ve aranjeleriyle destek veriyorlar.

Albümün çıkış parçası olan ve son derece hareketli Aşk’ın söz ve müziğinde son dönemlerin hit şarkılarında imzası bulunan Gülşen’in ismi göze çarparken, parçanın düzenlemesini de Ozan Çolakoğlu yaptı.
Çok yakında radyolarla paylaşılacak olan ‘Aşk’ şarkısının klibi için de Şenol Korkmaz’ın yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Petek Dinçöz, ay sonu yeni klibiyle de televizyon kanallarında olacak.
Yapımcılığını ve prodüktörlüğünü Kaya Müzik’in, yaptığı albümün müzik direktörlüğünü de Erhan Bayrak üstlendi. Esen Müzik’in dağıtımıyla müzikmarketlere ulaşacak albümde toplam sekiz yeni şarkı bulunuyor.
Spor ve sağlıklı beslenme ile formuna kavuşan Petek Dinçöz albüm fotoğrafları için Lara Sayılgan’ın objektifinin karşısına geçti. Bahar Kongel’in son derece sade ve modaya uygun kıyafet seçimlerini Petek Dinçöz, doğal bıraktığı saçlarıyla tamamladı.



Editör: TE Bilisim