Türkiye’nin ilk hobi festivali Big Boyz Festival’le İstanbul’un kalbi, 5 – 6 Mayıs tarihlerinde büyük bir heyecanla Kemer Country’de atacak. Aksiyon ve eğlencenin zirve yapacağı, “büyüklere oyuncaklar” konseptiyle 2.’si düzenlenecek Big Boyz Festival araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçlar ile ultra teknolojik deneyimleri meraklılarıyla buluşturacak. Rock müziğin hit isimleri Teoman ve Fatma Turgut, dünyanın en iyi DJ’lerinden biri olarak gösterilen DJ Burak Yeter ve “Move On” parçasıyla dünyaca tanınan Deeperise’ın dev konserleri, nefes kesen macera dolu aktiviteler, hobiler, alana özel dizayn edilen keyifli alışveriş noktaları, çılgın partiler, kick boks gösteri maçları ile şaşırtıcı ve unutulmaz iki gün sizleri bekliyor. Üstelik DJ Burak Yeter, 5 Mayıs olan doğum gününü de festivalin ilk günü Big Boyz misafirleriyle birlikte kutlayacak. Festivalin biletleri biletix’te satışta.

Türkiye’nin ilk hobi festivali Big Boyz Festival’le İstanbul’un kalbi, 5 – 6 Mayıs tarihlerinde büyük bir heyecanla Kemer Country’de atacak. Aksiyon ve eğlencenin zirve yapacağı, “büyüklere oyuncaklar” konseptiyle 2.’si düzenlenecek Big Boyz Festival araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçlar ile ultra teknolojik deneyimleri 15 bin metrekarelik alanda meraklılarıyla buluşturacak.

Rock müziğin hit isimleri Teoman ve Fatma Turgut, dünyanın en iyi DJ’lerinden biri olarak gösterilen DJ Burak Yeter ve “Move On” parçasıyla dünyaca tanınan Deeperise’ın dev konserleri, nefes kesen macera dolu aktiviteler, hobiler, alana özel dizayn edilen keyifli alışveriş noktaları, çılgın partiler, kick boks gösteri maçları ile şaşırtıcı ve unutulmaz iki gün sizleri bekliyor. Üstelik DJ Burak Yeter, 5 Mayıs olan doğum gününü de festivalin ilk günü Big Boyz misafirleriyle birlikte kutlayacak. Organizasyon dahisi Tolga Alişoğlu’nun kurucusu olduğu Alice İstanbul ile Kemer Country Club’da gerçekleştirilecek ve İstanbul’un en büyük deneyim alanına sahip etkinliği olan Big Boyz Festivalin biletleri biletix’te satışta.


Editör: TE Bilisim