Aşkın markası Cornetto için Aleyna Tilki’nin hazırladığı “Nasılsın Aşkta?” şarkısının klibi yayınlandı. Cornetto’nun üç yeni ürünü “Çılgın Aşık”, “Gözü Kara Aşık”, “Romantik Aşık”a ithafen sahnelerin yer aldığı klipte, Aleyna Tilki üç bambaşka görünümde karşımıza çıkıyor.

Aşkta cesur olmaları ve ilk adımı atmaları için gençleri cesaretlendiren Cornetto’nun, yazın habercisi olarak görülen ve heyecanla beklenen aşk şarkısını Aleyna Tilki hazırladı. “Nasılsın Aşkta?”şarkısının sözleri Aleyna Tilki ve kardeşi Ayça Tilki’ye; aranjesi ise Ozan Çolakoğlu’na ait. Aleyna Tilki’nin önceki kliplerinin de görüntü yönetmenliğini yapan Yon Thomas, Aleyna Tilki’yi bu kez de yalnız bırakmadı.

Şarkının klibinde, Cornetto’nun üç yeni ürünü “Cornetto Çılgın Aşık”, “Cornetto Gözü Kara Aşık”, “Cornetto Romantik Aşık”a ithafen sahneler yer alıyor. Üç bambaşka görünümde karşımıza çıkan Aleyna Tilki, klibin “Gözü Kara Aşık” sahnesinde ise ilk kez siyah saçlarıyla görülüyor. “Nasılsın Aşkta?” diye sorduğu aşkı ile birlikte üç farklı dünyaya yolculuk eden Tilki, Cornetto’nun yeni leziz dondurmaları ile aşkın tadını çıkarıyor.

Cornetto’nun renkli ve eğlenceli dünyasını yansıttığı şarkının içinde sürpriz rap bölümleri de yer alıyor.

Klip ilk kez Cornetto Türkiye resmi Youtube hesabında ve eş zamanlı olarak netd resmi Youtube hesabından yayınlandı.

Klibi izlemek için:

Cornetto Türkiye resmi YouTube hesabı:

https://www.youtube.com/user/CornettoTR

https://youtu.be/llnICQ-iOxs

Editör: TE Bilisim