Yeni albümünün tanıtım konserlerine hız kesmeden devam eden Altan Çetin, Catwork ile birlikte Hande Yener'in işletmecisi olduğu Bodrum Sebastian Club'te muhteşem bir konsere imza attı.

Her biri dillere pelesenk olmuş hit parçalarını ''Sahibinden'' isimli albümünde toplayan ve kendi sesiyle yeniden yorumlayan Altan Çetin, yaklaşık 1500 kişinin tıka basa doldurduğu mekanda eğlence kasırgası estirdi. Özellikle ''Kırmızı'' şarkısında dinleyicilerle sıra dışı bir düete imza atan Çetin, yaklaşık bir saat kaldığı sahnede yorumu, enerjisi ve performansı ile de dinleyicilerden tam not aldı. Türk müziğinin son dönemde yetiştirmiş olduğu en önemli bestecilerden olan Altan Çetin, seslendirdiği son parçanın ardından ''ve şimdi kraliçeyi dinleme zamanı'' diyerek sahneyi Hande Yener'e devretti.

Altan Çetin'den sonra mikrofonu eline alan Hande Yener, ''Bu gece benim için çok özel bir gece. Hayatımdaki en önemli arkadaşlarımdan biri muhteşem bir albüm çıkarmış ve onu burada, bu sahnede görmek mükemmel bir duygu. Her şey için teşekkürler Altancığım. Bu gece ki muhteşem sahne, harika şarkıların ve önemlisi de dostluğun için.'' ifadelerini kullandı.

Bu sözlerinin ardından selfie çubuğu ile bol bol fotoğraf çeken Hande Yener, transparan kıyafeti ile de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Editör: TE Bilisim