Türk Pop Müziği'nin en önemli besteci, söz yazarı ve de yorumcularından Eda - Metin Özülkü çiftinin şarkıları önümüzdeki haftalarda Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının sesleriyle müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sözü ve bestesi Eda - Metin Özülkü’ye ait eserlerden oluşan "Bizim Şarkılar" albümünde herkesin dilinde olan unutulmaz Özülkü eserlerinin yanı sıra, yepyeni Özülkü eserleri de olacak.

Özülkülerin şarkılarını Aşkın Nur Yengi, Gülben Ergen, Hande Subaşı, Hülya Avşar, İclal Aydın, Işın Karaca, Murat Dalkılıç, Yaşar, Yıldız Tilbe, Asuman Krause, Zuhal Topal, Korhan Saygıner, İlkay Armen, Ömür Gedik gibi müzik dünyasının önemli isimleri seslendiriyorlar.

SOĞUK ve YAĞMUR NEDENİYLE YENGİ ZOR ANLAR YAŞADI

Albümün ilk klibi Aşkın Nur Yengi ve seslendirdiği "Unutulmuş muydum" adlı esere, Kemal Başbuğ yönetiminde çekildi. -- Yengi; Beykoz Ömerli'de yapılan çekimlerde, kimi zaman sıfır'ın altına düşen soğuk ve yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı, sanatçının hastalanmaması için çekimlere sık sık ara verildi, Yengi her arada soluğu şöminenin karşısında aldı.


YILLAR ÖNCE OKUMADIĞI ŞARKIYI YILLAR SONRA SESLENDİRDİ


Metin Özülkü, Aşkın Nur Yengi'yi çekimler sırasında yalnız bırakmadı. İkili dostluklarının uzun yıllar öncesine dayandığını belirtti, Yengi "Eda ve Metin'le dostluğumuz, kardeşliğimiz o kadar kuvvetli ki, bu albümde olmam gerekliydi, kendimi Metin'e karşı sorumlu hissettim" dedi.

Aşkın Nur Yengi, "Ayrıca Unutulmuş muydum şarkısının aramızda bir de hikayesi var. Ben 2 albüm önce, sevgili Metin'den bir şarkı istedim o da bana Unutulmuş muydum'u verdi. Fakat albümde 10 şarkıyı geçmeyelim kararı alınca ben bu şarkıyı okuyamadım. Sonra Metin kendisi okudu, çok sevildi, her dinlediğimde içim cız ederdi, yıllar sonra bu albüm için aradığında zamanı geldi dedi ve ben yıllarca önce okuyamadığım şarkıyı şimdi okumuş oldum" diyerek, şarkının özel hikayesini de anlattı.

ESTETİK HABERLERİNE ÜZÜLMÜŞ

Aşkın Nur Yengi; "Yüzü tanınmayacak halde" denilerek kısa bir süre önce estetik operasyon yaptırdığına dair çıkan haberler için sorulan sorulara ise "Ev hanımları bile bu devirde estetik operasyonlar yaptırırken, bizim gibi ön planda, toplum önünde olan insanların estetik dokunuşlara başvurması son derece doğal. Fakat ben ameliyat olmadığım halde, kişiyi rencide edecek şekilde yüzü tanınmayacak halde nitelemesinin yapılması son derece yanlış ve üzücü" diyerek basın mensuplarına "bakın bakalım bir ameliyat izim var mı, ya da yüzüm tanınmayacak halde mi" diyerek espri yaptı...
Editör: TE Bilisim