Aydın Kurtoğlu’nun, sözü Hakkı Yalçın'a, bestesi Ceyhun Çelikten'e düzenlemesi ise Serkan Balkan'a ait olan "Hayırlı Günler"inin mix ve masteringi Tarık Ceran imzası taşıyor. Tüm kayıtları MarşandizSoundtrack, Digiloc by TC  ve Dr.Voice stüdyolarında yapılan “Hayırlı Günler”de, Metehan Köseoğlu(akustik gitar),Görkem Oker(bas gitar), Mehmet Akatay(perküsyon),Eyüp Hamiş(kaval)Gündem Yaylı Grubu(kemanlar) enstrümanları, Hande Ünsal ve Melda Gürbey vokalleri ile yer aldı.
 
Hayırlı Günler” projesinin içine şarkının akustik versiyonu da girerken, sözü ve bestesi Nida Ünsal’a ait olan “Köle”nin orijinal kayıtları ile akustik ve yeni radyo versiyonu da eklendi. Akustik ve radyo versiyonlarının mixleri Serkan Balkan, masteringleri ise Digiloc by TC stüdyosunda Tarık Ceran tarafından yapıldı.      

“Hayırlı Günler”in Video Klibi Berlin ve İstanbul’da Çekildi.

Aydın Kurtoğlu Hayırlı Günler”in video klibi için Hasan Kuyucu yönetmenliğinde Berlin ve İstanbul’da kamera karşısına geçti. Genç yorumcunun Berlin’den İstanbul’a uzanan serüveni, şarkının havasını yansıtan, sıcak ve samimi görüntülerle video klibe yansıdı. Şarkının sözleri ayrılığı anlatırken, Aydın Kurtoğlu, karşımıza stil sahibi, kendinden emin ve güçlü bir adam olarak çıkıyor.  

Aydın Kurtoğlu’nun yepyeni projesi “Hayırlı Günler”, BSK ve DMC işbirliği ile 11 Mart 2015 Çarşamba günü radyolar, tvler ve yasal dijital platformlarda yerini alırken, Mart 2015’in son haftası da müzik marketlerdeki yerini alıyor. 
Editör: TE Bilisim