Onur Akay, canlı yayında Ayşe Mine ile yaptığı sürpriz düeti açıkladı.

Ses sanatçısı Onur Akay, usta sanatçı Ayşe Mine ile düet yaparak hayranlarına sürpriz yaptı. 
Söz ve müziği Çağlar Gündoğdu’ya ait olan ‘Yakalım Gemileri’ isimli şarkıyı Ayşe Mine ile birlikte düet yapan Onur Akay, bugün Kanal D’nin 2. Sayfa programına konuk oldu ve yeni single çalışmasını anlattı.

Akay, usta sanatçı Ayşe Mine ile düet yaparak müzikseverlere, sevenlerine ve uzun süredir albüm yapmayan ve bir döneme damgasını vurmuş Ayşe Mine'nin hayranlarına sürpriz yaptı. Söz ve müziği Çağlar Gündoğdu'ya ait olan ‘Yakalım Gemileri' isimli şarkıyı Ayşe Mine ile birlikte düet yaparak okuyan Onur Akay, bugün Kanal D’de yayınlanan magazin programına konuk oldu ve yeni single çalışmasının bugün çıktığını müjdeledi. Akay’ın ‘Yakarım Gemileri’ isimli şarkısı dijital platformlarda yayına girdi.

MÜGE VE GÜLŞEN’E ÖDÜL!
Ayrıca Onur Akay, canlı yayında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’e ödül  vererek, canlı yayında ayrı bir sürpriz daha yaptı. OnurAkayMedya Yılın Ödülleri’nde Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına, ‘Yılın Magazin Programı’ ödülü  verildiğini açıklayan Akay, ödülleri de Dağıstanlı ve Yüksel’e canlı  yayında takdim etti.

Editör: TE Bilisim