Pop müziğin genç ve başarılı ismi Gönen, BAHSETME ile yeniden karşınızda! Son zamanların en başarılı müzisyenlerini bir araya getiren albümü, ilkbaharı karşıladığımız şu günlerde başucunuzdan ayıramayacaksınız…
2009 yılında bir Soner Sarıkabadayı şarkısı olan ''Vesile'' adını taşıyan single’ı ile başarı bir çıkış yakalayan Gönen kariyerine ''BAHSETME'' ile devam ediyor.

Yaşar Kekeva Plak etiketi ile geçtiğimiz günlerde müzik marketlerdeki yerini alan albümde 6 şarkı yer alıyor. Albüme ismini veren ''Bahsetme'' özgün tarzı ile dikkat çeken Eflatun'un imzasını taşıyor. Bugüne kadar pek çok hit şarkıya imza atan Alper Narman-Fettah Can ikilisi ise albümde “Selamla” ve efkarlı gecelerin dostu olacak “Geç Babam” isimli şarkılarda karşımıza çıkıyor.
''Bahsetme''de yer alan “Kalbimin Işığı” ise Görkem Asmaz'a ait. Gönen’in albümde bir de sürprizi var. Yıllardır başka isimlerden dinlemeye alışık olduğunuz “Türlü Türlü” isimli türkü, pop-caz enstrümanları ve Gönen’in yorumuyla adeta yeniden hayat buldu. Albümde aranjör olarak ise Tufan Taş, Gürsel Çelik ve Serkan Ölçer'in imzaları bulunuyor.

Sanatçı; yeni albümün ilk klibini, albümle aynı adı taşıyan çıkış şarkısı 'Bahsetme’ye çekti. Çekimleri Ortaköy ve Belgrad Ormanı’nda tamamlanan klibin yönetmenliğini Osman Özel üstlendi. Müzik kanallarında yayınlanmadan önce sosyal paylaşım ağlarından sunulan klip, sadece iki günde binlerce kez izlendi.
Editör: TE Bilisim