Berkay, organizasyonunu Bayhan Prodüksiyon'un gerçekleştirdiği "Yıldızlar Geçidi" konserleri kapsamında önceki gece Harbiye Açıkhava sahnesinde konser verdi. Sahneye sürprizlerle çıkan ve hayranlarını coşturan Berkay haftalardır hazırlandığı konserinin finalinde ayakta alkışlandı.

Berkay, İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde gerçekleşen Bayhan Prodüksiyon'un gerçekleştirdiği "Yıldızlar Geçidi" konserleri kapsamında dün gece unutlmaz bir geceye imza attı. Günler öncesinden bu konser için özel olarak hazırlanan Berkay, dev bir prodüksiyon ile özel tasarlanmış sahnesiydi. "Yıldızlar Geçidi" sahnesi içine yerleştirilen basamaklar ile orkestrası için özel ışıklandırılmış bir alan yaratan Berkay'a, 13 kişilik orkestrası ve 8 dansçı eşlik etti.

Kendi parçalarının yanı sıra müziğin efsane isimlerinin şarkılarına yer veren Berkay, şarkılarıyla seyirciyi yerine oturtmadı. Konser alanını dolduran seyirci her şarkıyı Berkay ile beraber söyledi.

Biletleri günler öncesinden tükenen konserin yoğun istek üzerine Berkay, Bayhan Prodüksiyon'un gerçekleştirdiği "Yıldızlar Geçidi" konserlerinde Harbiye Açıkhava sahnesinde ikinci kez sahneye çıkacak.

Ünlü akını...

Berkay 'ı Harbiye Açıkhava konserinde Aslıhan Karalar, Birand Tunca, Burak Altındağ, Burcu Binici, Damla Biniç, Ezgi Avcı, Hasan & Öge Can Kabze, İsmail Ege Şaşmaz, Linet, Merve Erdoğan, Sarpcan Köroğlu, Seda Türkmen, Tolga Çam ve Tuğba Melis Türk gibi sanat , sosyete ve iş dünyasından bir çok ünlü isim de yalnız bırakmadı...

Editör: TE Bilisim