Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası ile ünlü şovmen Beyazıt Öztürk Les Ambassadeurs Hotel’de beraber hazırladıkları müzikal şov ile müzik severlerden büyük alkış aldı. Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrasıyla aynı sahneyi paylaşan Beyazıt Öztürk geceye hem şarkılarıyla hem de esprileriyle damga vurdu.

Sahne öncesi röportajda Beyazıt Öztürk ‘e sorulan “sevgililer günüyle ilgili ne söylemek istersiniz?” Sorusuna espriyle “ben çay söylüyorum genelde “ dedi. Enbe orkestrasıyla beraber sahnede olmaktan keyif aldığını söyleyen komedyen birbirlerine alıştıklarını söyledi. Yeni açtığı YouTube kanalıyla ilgili Öztürk “ kanalı açmaya geç bile kalmışım. Sosyal medya çok iyi bildiğim bir şey değildi. Herkes çok ısrar etti. Ama işin içine girince anlıyorum bende gerçekten çok güzel şeyler yapanlar varmış. Kanalıma abone olmayı unutmayın”dedi espriyle.

Behzat Gerçeker “Müzisyen arkadaşlarımla çok güzel bir repertuar hazırladık. Elvan Günaydın, Eda ve Selçuk bu repertuarı hazırlamamda çok yardımcı oldu. Selçuk’un yeni bir single’ı çıktı. Benim solist olarak çalıştıklarımın hepsinin güzel olmasını ve iyi yerlerde olmasını temenni ediyorum. Son albümde de iki tane Genç arkadaşımız vardı Ezgi ve Doğukan Medetoğlu. Biliyorsunuz Bengü ile de yorma adlı şarkıyı düet yapmıştı. Arkadaşlarımız iyi yerlere gelsin. Benim için çok kıymetliler. “

Birçok sanatçıyla beraber çalışmasın rağmen Behzat Gerçeker’i en çok etkileyen sanatçı için “Türkiye de bir çok müzisyen ile çalışma şansımız oldu. Sevgili Tarkan, Ajda Pekkan, Sezen Aksu gibi birçok ünlüyle çalıştık. Bir şeyler öğrendik. Bizde bu öğrendiklerimizi genç arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Tecrübelerini ceplerine koyacaklar. Bu yolda ilerlerken bu tecrübelerden faydalanacaklar. “ diye söyledi.

Sahnede iki parçaya da O Ses Türkiye yarışmasında Beyazıt Öztürk’ün takımında finale kalan Gülce Kahtalı eşlik etti.

Editör: TE Bilisim