Fatih Ürek ve Seyyal Taner coşturdu !


İlk olarak sahneye çıkan Seyyal Taner tüm konukları ayağa kaldırırken söylediği hareketli şarkılarla izleyenler iyice coştu. Kadınlar gününe özel repertuarıyla sahne alan Taner; ‘Eskinin şarkıları daha güzel ki bugünlere kadar kaldı. Artık şarkı çıkmıyor’ dedi. Nossa Costa sahnesinden tüm kadınların ‘Kadınlar Günü’nü de kutlayan Taner; ‘Öyle bir yüzükle, çiçekle olmuyor değil mi kızlar? Gerçi siz benden daha iyi bilirsiniz artık. Atı alan Üsküdar’ı geçmiş. Artık tek taşını kendi alan kendi takıyor. Siz işinizi çok iyi bilirsiniz’ dedi.


ALİ RIZA BİNBOĞA’DAN ŞOK ŞÖZLER!

Ardından kendisini izlemeye gelen Ali Rıza Binboğa’yı sahneye alan Seyyal Taner seyirciye arkasını dönerek yürüyünce; ‘Ben aslında seyirciye arkamı dönmem. Kusuruma bakmayın’ dedi. Bunun üzerine lafa giren Binboğa; ‘Biz evvelden beri Seyyal’in poposuna bakarız. Keyfini çıkarın’ demesiyle salonda büyük bir kahkaha koptu.

Seyyal Taner’in ardından sahne alan Fatih Ürek’de söylediği birbirinden hareketli şarkılarla kendisini izlemeye gelenleri hop oturtup hop kaldırdı. ‘Kadınlar Günü’yle ilgili olarak konuşan Ürek; ‘Kadınları seviyoruz. Başımızın tacısınız. Cennet analarımızın, kadınlarımızın ayakları altında. Öpün onları, sevin onları’ diye konuştu.
Editör: TE Bilisim