Çerkezköy’ün Binkılıç köünde 17 saat süren çekimlerde Bora Duran’a yabancı manken Anastasya eşlik etti. Bora Duran’ın performans görüntülerinin yoğun olarak kullanıldığı klip müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

Yıllardır sahnede yorumladığı şekliyle düzenlediği Fikret Kızılok şarkısı “Bir Harmanım Bu Akşam” dışında, albümdeki 10 şarkının tamamının söz, beste ve düzenlemeleri Bora Duran’a ait. “İçerim Ben” adlı şarkının sözleri Ömer Hayyam’a ithafen, onun rubailerinden esinlenerek yazıldı. “Beni Öldürdün”, “Duman Duman”, “Lodos” ve “Yatak” dijital platformlarda yüksek dinlenme oranlarına sahip ve daha önce Bora Duran’ı sahnede izlemiş olan dinleyicilerin de yakından tanıdığı şarkılar.
Harems stüdyosunda Efe Demiryoğuran tarafından gerçekleştirilen kayıtlarda Bora Duran’a gitarlarda Gültekin Kaçar, basgitarda Eylem Pelit, davulda Okay Aynur, etnik perküsyonlarda Mehmet Akatay ve klavyede Yavuz Darıdere eşlik etti. Albümün masteringi Çağlar Türkmen tarafından Sestrem stüdyolarında yapıldı.
Editör: TE Bilisim