Diva büyüledi
 
Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 6 yıl aradan sonra açıkhava konserlerine önceki akşam Çizgim Ajans'ın organizasyonuyla Altınoluk Amfi Tiyatro'dan yeniden başladı. Diva, 19 Ağustos'da Çeşme Açıkhava'da, 29 Ağustos'da ise Bodrum Antik Tiyatro'da sahnede olacak.
Bülent Ersoy'u Altınoluk Amfi Tiyatro'sunda 3 bin kişi büyük bir coşkuyla izledi, şarkılarına dev bir koro oluşturarak eşlik etti. Amfiye sığmayanlar insanlarda Diva'yı açıkhava tiyatrosunun dışından sesini dinlemekle yetindi. Diva ise izleyicilerine aynı coşkuyla karşılık verdi, kesilmeyen alkışlar nedeniyle konserine ara bile veremeyerek tam 3 saat sahnede kaldı. Diva'nın büyüleyici sesine, kimi zaman da esprileri eşlik etti, amfinin tüm ışıklarını yaktırıp, kendisini izlemeye gelenleri görmek isteyen Türk Sanat Müziğinin yaşayan efsanesi, seyircilerinin tezahüratlarına esprileriyle karşılık vererek, adeta stand-up gösteri gibi kendisini dinlemeye gelenleri kahkahalara boğdu.
Popstar'ın birincisi Salih'ten Roman show
Bülent Ersoy Türk Sanat Müziği ziyafeti çekti
Diva'yı izlemeye gelenler arasında Ayvalık'a yerleşen Armağan Çağlayan ve gazeteci Yüksel Aytuğ da vardı.
Popstar'ın birincisi Salih Zülüfoğlu ise, ilk kez Altınoluk'ta Diva'nın vokalisti olarak sahneye çıktı. Salih'i sahnede yanına çağıran Diva, önce şarkı söyletti, ardından da Roman dansı yaptırdı. Ardından, jüri üyeliği yaparken büyük emeği var diyerek Salih'i Armağan Çağlayan'ın ve gazeteci Yüksel Aytuğ'un yanına elini öpmesi için gönderdi. Armağan Çağlayan'ın sahneye gelmesiyle, Çağlayan ve Salih Zülüfoğlu sahnede birlikte şarkı söyleyerek, göbek attılar, Diva'nın sahnesinde renkli dakikalar yaşandı.
Gecenin finalinde mikrofonsuz şarkı
Diva, gecenin finalini yere bağdaş kurarak, mikrofonunu da fırlatıp, çıplak sesiyle şarkı söyleyerek yaptı. Diva, "Doğum Günüm" şarkısını mikrofonsuz okurken, güçlü sesiyle anfiyi inletti. Dakikalar boyu ayakta alkışlandı, 5 kez bis yapmak zorunda kaldı.
Editör: TE Bilisim