Ersoy ile Abacı'dan unutulmaz konser

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy ile Türk Sanat Müziği'nin dev yorumcusu Muazzez Abacı, Cumartesi akşamı Ankara'da eğlencenin merkezi Winner İncek'te sahne aldılar.

Sahneye ilk olarak Muazzez Abacı çıktı ve "eskiden bu kadar heyecanlanmıyordum şimdi daha heyecanlı oluyorum karşınızda" diyerek duyduğu mutluluğu paylaşarak, en güzel şarkılarını seslendirdi. Abacı, "Sezenimin Şarkıları" adıyla çıkardığı Sezen Aksu şarkılarından oluşan albümünden de ısrar üzerine şarkılar seslendirdi.

Abacı'nın sahnede tansiyonu düştü

Programının sonlarına doğru sahnede tansiyonu düşen Muazzez Abacı, programını yarım saat erken bitirmek zorunda kaldı. Yardımcıları tarafından kulise alınan Abacı'nın kendisini iyi hissetmediğini öğrenen Diva, Abacı'nın yanına geldi. Ersoy ve Abacı, birlikte basın mensuplarının karşısına çıktılar. Abacı yaşadığı durumu gazetecilere "İyiyim. Birden soğuk ter dökmeye başladım, önce sahnede bir an oturdum ama, baktım ki başım dönüyor, onun üzerine erken veda etmek zorunda kaldım ama, iyiyim çocuklar, kendimi iyi hissediyorum" dedi. Diva Abacı'ya "kız gibisin" diye takıldı.

Basın mensuplarının 6 yıl sonra yeniden bir aradasınız hatırlatmasına ise "Biz çok eski ve iyi dostuz, sanki dün birlikteymişiz gibi hissediyoruz, yılları saymıyoruz" yanıtını verdiler.

Bülent Ersoy'a, Tarkan'ın şarkısıyla ilgili çıkan "Diva resti çekti Tarkan'ın şarkısını okumuyor" haberi sorulunca Diva: "Bu haberleri kim nereden çıkarıyor, nereden uyduruyor bilmiyorum. Ben işlerinde 2 usta isimle çalıştım, Tarkan ve Taşkın Sabah. Şarkımı da okuyup teslim ettim, yok resti çekmişim, yok çekmemişim, bunları kim uyduruyor, neden uyduruyor, ellerine ne geçiyor bilmiyorum!" yanıtını verdi.

Türk Sanat Müziği'nin Divası tam 3 saat boyunca sahnede kaldı ve ayakta alkışlanarak programını bitirdi.

Editör: TE Bilisim