11 Nisan Cumartesi gecesi, Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen "Devlerin Sahnesinde Özlediğimiz Türk Müziği" konserinin ardından bugün bazı gazetelerde çıkan "Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı kuliste kavga etti", "2. Divalar Kavgası", "Kuliste Tartıştılar Sahnede Barıştılar" başlıklı haberlere istinaden Sn. Bülent Ersoy'un basın açıklamasıdır...


Sevgili Basın Müntesibi Muhterem Arkadaşlarım;


Her biri birbirinden kıymetli sanatkar dostlarım ile birlikte bir araya gelerek "Devlerin Sahnesinde Özlediğimiz Türk Müziği" konserimizin ilk ayağı olan Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserimizin ardından bugün bazı gazetelerde yer alan haberleri, üzülerek okudum.

Konserin büyüklüğü, ihtişamı ve amacına gölge düşüremeyecek olsa dahi, değerli arkadaşım Sn. Muazzez Abacı ile aramızda illa ki bir kavga, bir sürtüşme olduğunu iddia etmek; şahsımın kıyafetini geç giydiğini belirterek Abacı'yı sinirli, beni de kurallara uymayan bir star yapmak; kime ne kazandırır ya da kazandırdı; merak ediyorum.

Sanata ve sanatkara yaşarken değer vermek, kıymet bilmek insana ait öyle kıymetli bir özellik ki; ama insansa...
Bu vesileyle, naçizane bizlere ve konserimize gereken değeri veren, kadir kıymet bilen ve de gerçekler ve doğrularla mücehhez bilgileri halkı ile paylaşma hasletine sahip iftihar vesilemiz muhterem basın müntesibi arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. En derin saygılarımla efendim.

BÜLENT ERSOY
Editör: TE Bilisim