Güçlü sahne performansıyla Türkiye ve yurtdışındaki konserleriyle binlerce dinleyiciyle buluşan Buray, Ağustos ayında da hız kesmiyor.

Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan ilk albümü “1 Şişe Aşk”ın ardından başarısını daha üst noktaya taşıdığı ikinci albümü “Sahiden”i müzikseverlere sunan Pop müziğin başarılı ismi Buray, bir yandan listelerde zirvedeki yerini korurken, diğer yandan da konserleriyle kilometreleri devirmeye devam ediyor.

3 Ağustos’ta Kırklareli Babaeski’de, 4 Ağustos’ta Konya Seydişehir Kalkınma Şöleni ve 5 Ağustos Ankara ANKAmall Yaz Konserleri kapsamında dinleyiciyle buluşan Buray, Ağustos ayında tam 13 konser verecek.

10 Ağustos Perşembe günü Kazakistan Expo Astana 2017’de şarkılarını seslendirecek olan sanatçı, 13 Ağustos’ta Aydın Buharkent Taze İncir Festivali, 19 Ağustos’ta da Balıkesir Altınoluk Amfi Tiyatro’da sahne alacak. 20 Ağustos tarihinde Gaziantep Fıstık Festivali’nin ardından Buray, rotayı tekrar Balıkesir’e çevirerek Ayvalık Gençlik Konseri’nde dinleyiciyle buluşacak.

Buray, Ağustos ayını yoğun bir konser takvimiyle tamamlayacak. Sanatçı, 24 Ağustos İzmir 86. İzmir Enternasyonel Fuarı, 25 Ağustos Kocaeli Gebze Yaz Konserleri, 26 Ağustos Hatay İskenderun Prime Mall Yaz Konseri, 30 Ağustos Afyon Zafer Bayramı Şenlikleri, 31 Ağustos Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda sahnede olacak.

Ağustos Ayı Konserleri

10 Ağustos-Kazakistan Expo Astana 2017

13 Ağustos-Aydın Buharkent Taze İncir Festivali

19 Ağustos-Balıkesir Altınoluk Amfi Tiyatro

20 Ağustos-Gaziantep Fıstık Festivali

23 Ağustos-Balıkesir Ayvalık Gençlik konseri

24 Ağustos-İzmir 86. İzmir Enternasyonal Fuarı

25 Ağustos-Kocaeli Gebze Yaz Konserleri

26 Ağustos-Hatay İskenderun Prime Mall Yaz Konseri

30 Ağustos-Afyon Zafer Bayramı Şenlikleri

31 Ağustos-Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları

Editör: TE Bilisim