Yıllardır birlikte imza attıkları televizyon programları ve dizilerle milyonların kalbinde taht kuran Alişan ve Çağla Şikel bu sefer Alişan'ın yeni şarkısı Ölümsüz Aşklar' ın video klibi için kamera karşısına geçti. 
 
Müzik hayatında tarzını ve müzikal duruşunu hiç bozmayan, şarkıları ile Türkiye’nin gönlünde taht kuran Alişan uzun bir aradan sonra çıkardığı yeni şarkısı Ölümsüz Aşklar ile son günlerin en çok konuşulan ismi oldu. 
 
Alişan, kendisini uzun bir aradan sonra hayranlarıyla buluşturan yeni şarkısı Ölümsüz Aşklar'ın video klibi için ise geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. 1998 yılın’ da Çelik ‘in bir şarkısı için kamera karşısına geçen sonrasında yıllardır hiç bir klipte rol almayan Çağla Şikel de Alişan'ın yeni şarkısının klibin de oynadı. 
 
2000 yılında 'Ah Yar' klibi için Alişan' dan teklif alan Çağla Şikel o zaman klibinde oynamayı ret etmişti. Tam 16 yıl sonra birlikte kamera karşısına geçen ikilinin çekimleri 2 gün sürdü. 
 
Tüm dijital ortamlarda en çok dinlenen ilk 5 şarkı içinde yer alan Alişan’ın Ölümsüz Aşklar şarkısının klibini Mustafa Özen yönetti. 
Editör: TE Bilisim