Kuzey Kıbrıs’ta hayranlarının karşısına çıkan Candan Erçetin, Merit Premium Hotel havuz başında, tam anlamıyla bir müzik ziyafeti verdi.

Nar çiçeği renginde askılı, derin yırtmaçlı uzun bir elbisesi ile konuklarının karşısına çıkan Candan Erçetin,
bir döneme damga vuran şarkısı "Yalan" ile sahnesini açtı. "Hepinize iyi akşamlar, hoş geldiniz... Slow şarkılar söyleyeceğim bu bölümde. Sesiniz çok güzel geliyor bana eşlik ederken. Zaten böyle birlikteliklerde de önemli olan gönül gönüle hep birlikte şarkılar söylemek. Hadi şimdi 60'lara gidelim’’ diyerek konuklarını selamlayan Candan Erçetin, romantik dakikalar yaşattı.

"Kıbrıs'ın normal yıldızlı gecelerinden değil bu akşam, sizlerle daha da güzel. 1982 yılında TRT tarafından yılın şarkısı seçilen şarkı istenmişti biraz önce. O yılları bilenler hatırlayacaklar’’ diyerek "Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun" adlı şarkıyı seslendiren Candan Erçetin’e hayranları da eşlik etti.

Programının ikinci bölümünde askılı, üst bölümü parlak taşlar ve pullarla süslü uzun elbisesiyle ve bir klasik haline gelen ayakkabılarını çıkartarak sahneye çıkan Candan Erçetin, dansları ve güzelliğiyle göz kamaştırıcıydı. İstek üzerine 21 yıl önce çıkış şarkısı olan "Kapıma Dayanma Sakın" ile yeri göğü inleten Candan Erçetin, "Melek" ile hayranlarının kalbini bir kez daha fethetti.

GÖÇMEN EZGİLERİYLE DOYUMSUZ EĞLENCE...
"Bu şarkıyı yetişkinler için yazdık, söyledik ama bu şarkıyı çocuklar daha çok sevdi. Zannedersem onlar bambaşka bir şey anladı bu şarkıdan" diyerek "Kedi" şarkısını söyleyen Candan Erçetin, kıvrak dansıyla sahnede ayak basmadık yer bırakmadı. Sonrasında da göçmen ezgilerin Türkçe versiyonlarıyla doyumsuz bir eğlence yaşattı. Candan Erçetin’i izlemeye gelenler arasında Kıbrıslı ünlü şarkıcı Nil Burak da vardı. Eski dostunu sahneye davet ederek kendisiyle bir Kıbrıs türküsü olan "Dillirga"yı seslendiren Erçetin'in "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısında misafirler, ayakta eşlik edip alkışlarıyla tempo tuttular.
Editör: TE Bilisim