Türkiye’de iyi prodüktör bulunmadığının altını çizen Çelik , “Türkiye’de Star Avcısı” yok diyerek Türkiye’nin prodüktör ve yapımcılık sisteminde ciddi açıklar olduğunu söyledi. Çelik , Michael Kuyucu’ya “Bu ülkede bir adamı alıp , yetiştirip onun yirmi yıl sonra nerede olacağını hayal edip bu planı uygulayacak adam yok” diyerek prodüktörlere göndermede bulundu.


Kızımız Olacaktı İlk Evliliğin Ürünü

Çelik “Hercai” adlı şarkısına zorla klip çektirdiğini o dönem prodüktörlerinin o şarkıya inanmadığı için klip çekmek istediğini ve şarkının albümün dördüncü klip şarkısı olduğunu söyledi. Bu şarkıyı konservatuar yıllarında bestelediğini söyleyen Çelik, “Kızımız Olacaktı” adlı şarkısını şöhret olmadan önceki yıllarda ki ilk evliliği sırasında bestelediğini söyledi. Çelik, Michael Kuyucu’ya “ Benim az bilinen bir ilk evliliğim vardır.O evliliğim sırasında bir kızım olsun istiyordum, ama yürümedi ayrıldık.O evliliğin sonrasında bu şarkıyı yazdım” dedi.

İzel Çelik Ercan Tekrar Birleşmez

Michael Kuyucu , Çelik’e “İzel Çelik Ercan tekrar bir araya gelebilir mi ? ” sorusuna; "Şu anda çok zor görülüyor. Olmasını çok istedim, hala da isterim. Kişilikler kendi başlarına gittiler, özgür olan adamın hapishaneye girmesi çok zor dedi. Özgür yaşamaya başlayan adamın hapishaneye girmesi çok zor” diyerek İzel Çelik Ercan üçlüsünün tekrar birleşmesinin çok zor olduğunu söyledi.
Editör: TE Bilisim