Çocuk yaşlarından beri müziğe tutkun olan Gözde Acar, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yaylı Çalgılar Keman Bölümünde Klasik Batı Müziği eğitimi aldı. Birçok özel organizasyondaki sahne deneyiminden sonra profesyonel anlamda müzik kariyerine adım atmış oldu. Aynı zamanda Beykent Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan Gözde Acar, söz ve müziğini kendisinin yaptığı “Akışana Bıralım” adlı şarkısının klibini de kendisi yönetti.

DMC Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini alan “Akışına Bırakalım” adlı şarkının düzenlemesini ise usta aranjör Erhan Bayrak yaptı. Kaya Müzik stüdyosunda gerçekleşen okuma kayıtlarında Gözde Acar’a Ercüment Vural vokal olarak eşlik etti. Mix-mastering ise Serkan Kula tarafından yapıldı.

İstanbul’da dış mekanlarda sadece gece çekimi yapılarak 2 günde tamamlanan klipte, Gözde Acar Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında kayığın içinde çekilen sahnelerde zor anlar yaşasa da ortaya çıkan sonuçtan oldukça keyif aldı. Klipteki styling çalışmasını da kendisi yapan Gözde, ileride moda ve tasarımlarıyla ilgili çalışmalar yapmaya ve kendi markasını yaratmaya hazırlanıyor. Gözde Acar, fotoğraf çekimlerindeki iddialı pozları ve görsel tasarımlarıyla da çok konuşulacak.

GÖZDE ACAR kimdir?

29 Nisan 1989 İstanbul doğumlu Gözde Acar, Aydın Doğan Anadolu İletişim Lisesi’nden mezun olduktan sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde devam etti ve 2009 yılında mezun oldu. Aynı zamanda Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarında da Yaylı Çalgılar Keman Bölümünde Klasik Batı Müziği eğitimi aldı. Çocuk yaşlarından beri müziğe ilgisi ve eğitimi olan Gözde Acar, birçok özel organizasyondaki sahne deneyimlerinden sonra profesyonel anlamda müzik kariyerine adım atmış oldu.

İlk iş hayatına 2008 yılında Kanal D’de başlayan Gözde Acar, “Genç Bakış” ve “Dobra Dobra” programlarında reji ve yapımda görev alarak medya sektörüne giriş yaptı. Daha sonra kariyerine kurumsal şirketlerde reklam direktörü olarak devam etti. İş hayatındaki profesyonel ve yoğun temposuna rağmen müzikten vazgeçmeyen Gözde Acar, kariyerine yapımcılığını da üstlendiği söz ve müziği kendisine ait olan single projeleri yaparak devam etme kararı aldı. Çocukluğundan beri söz ve beste yapan Gözde, bundan sonra sürekli ürettiği şarkıları müzik sektörü ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Editör: TE Bilisim