Çukur dizisi için düzenlemesini yaptığı efsane şarkı ‘Haydar Haydar’la dikkatleri üzerine çeken genç sanatçı Gökhan Bölükçü yeni single’ı ‘Cehennemin Dibi’ ile oldukça iddialı geliyor. Geçtiğimiz günlerde Çukur dizisinin muhteşem sezon finali galasında dizinin Muhittin Abi’si  Nebil Sayın’la  sahne alan Bölükçü, galanın hemen ardından yeni single’ı için kamera karşısına geçti. 


Çekimleri Karaköy, Galata, Galata Köprüsü ve Balat’ta gerçekleşen klipte Bölükçü’ye Brezilyalı model Dihlaet eşlik etti. Yönetmenliğini 260 milyon izlenen Burak King’in Koştum Hekime ve Yanıyoruz şarkılarının video klibini çeken Buğra Karaçam üstlendi. Çekimleri 18 saat süren klip setini sevilen oyuncu Ayçın Tuyun ziyaret etti. Tuyun; ‘’Şarkıyı dinledim, harika bir şarkı olmuş. Klibinde harika olacağını düşünüyorum. Gökhan çok sevdiğim bir arkadaşım onu bu özel ve heyecanlı gününde yalnız bırakmak istemedim. Bu şarkının herkes tarafından beğenileceğini düşünüyorum. Umarım yolu açık olur’’ dedi.

Genç sanatçı’nın single’ın dijital platformlarda elde edeceği gelirleri ise Tohum Otizm Vakfı’na bağışlayacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim