Aqua Florya Alışveriş Merkezi’nin ‘Yaza Merhaba’ konserinde Türk Pop Müziği’nin zirvedeki yıldızı Demet Akalın hayranlarıyla buluştu.

Okan Kurt, eşi Demet Akalın'ın konserini Günay'ın sahibi Vahit Yıldız ile birilkte izledi.

Bir BVS Group kuruluşu olan Vassiba Yapım ve İletişim Hizmetleri’nin organize ettiği konseri AVM’nin amfi tiyatrosunda yaklaşık 3 bin kişi izledi.

Sahneye çıkmadan önce kuliste medya mensuplarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı, devamlı işten işe koşuşturduğunu söyledi. Habercilerin “Geçen sene de yapamadınız. Tatile çıkmayacak mısınız?” sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Ahh tatil, tatil, tatil!!”…

“DUY BUNLARI OKAN BEY!”


Sevilen şarkıcı, medya mensuplarına yanında duran eşi Okan Kurt’u göstererek, “Bunu Okan Bey’e söyleyin. Beni tatile götürmüyor. Bana destek olun lütfen, kocam beni tatile götürsün. Evet geçen yaz da doğum yaptım, loğusaydım tatil yapamadım. duy bunları Okan Bey.”

Basın toplantısında, yeni albümüne gösterilen ilgiden memnun olduğunu vurgulayan Akalın, “2’inci ve üçüncü klipleri ard arda çekerim. Sonra bir de slow şarkıya klip çekmek istiyorum.” diye konuştu.
Sahneye, ‘Giderli Şarkılar’ isimli hareketli, sevilen şarkısıyla ve dans gurubuyla çıkan ünlü şarkıcı vokalisti Ömer’i seyircilere şöyle tanıştırdı:


“Ömer’i Murat Boz o yarışmadan eledi, bence hayatının hatasını yaptı. Ben de bu güzel sesi yanıma almakla çok güzel bir iş yaptım. Yakında Ömer’e bir single yapıyorum. Çok beğeneceğinize inanıyorum.”

“DAMARSA, BABASINI SÖYLERİM!”

Şarkıcı hareketli şarkılardan sonra albümlerindeki slow şarkılardan da söyledi. Daha sonra sevilen Türk müziği ve arabesk eserlerden seslendirdi. ‘Kader Diyemezsin Sen Kendin Ettin’ ve ‘Seni Sana Bırakmam’ şarkılarını peş peşe söyleyen Akalın ardından seyircilere sordu:

“Nasıl buldunuz?”

Sorusuna alkışlarla yanıt alan şarkıcı teşekkür ettikten sonra ekledi:

“Damarsa, babasını söylerim.”

Demet Akalın’a sahnede, Aqua Florya AVM yönetimi tarafından üzerinde bebeğinin ismi ‘Hira’ yazılı olan altın emzik hediye edildi.
Editör: TE Bilisim