Şimdiye kadar yaptığı 8 albüm, 2 single ve 2 maxi single ile her defasında dinlenme rekorları kıran Demet Akalın; Pırlanta albümüyle yine kendi rekorunu bugün digital ortamlarda satışa çıktıktan yarım saat sonra ilk sıraya yerleşerek kırdı.
 
Bir önceki albümüyle en çok ödül alan ve konser veren sanatçı unvanını kazanan Demet Akalın, Pırlanta albümünde Aslızen, Ayla Çelik, Berkay, Bertan Aslanlı, Burak Berberoğlu, Cansu, Elif Nun, Fettah Can, Gökhan Özen, Gökhan Şahin, İrfan Özata, Nezih Üçler, Özhan Jan, Sezen Aksu, Sinan Akcil ve Soner Sarıkabadayı gibi müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleriyle çalıştı.
 
Düzenlemelerde Burak Berberoğlu, Çağrı Telkıvıran, Enver Günen, Erdem Kınay, Erhan Bayrak, Mustafa Ceceli ve Volga Tamöz imzası taşıyan albümde birbirinden güzel 13 şarkı yer alıyor. Sözü ve müziği Sinan Akçil e düzenlemesi Volga Tamöz e ait Ders Olsun çıkış klip çeken Demet Akalın, klibini de yayınlanmaya başladı.
Albümün çıkış parçasını da Ders Olsun olarak belirleyen şarkısına ve albümüne çok güvenen Demet Akalın, Doğan Music Company etiketiyle bugün çıkan yeni albümü için çok heyecanlı olduğunu belirtiyor.
Editör: TE Bilisim