"Sıradanlar ve bir egzotik" başlıklı haberde, Bonomo'nun Türk pop müziğinin unsurlarını, Eurovision Şarkı Yarışması'nın "mizahi" geleneğiyle birleştirerek bir adım öne çıktığı belirtildi. Can Bonomo'nun arkasında kirli sakal ve pelerinleriyle erkek dansçıların yer aldığı belirtilerek, dansın ve yapılan kareografinin şarkını sözleriyle uyumlu olduğu vurgulandı. Haberde Can Bonomo'nun şarkısı ve kareografi için "çok hoş olmuş" yorumunda bulunuldu. 

Azerbaycan'da 57'incisi düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye finale kaldı. 10 finalistin içinde yer alan Türkiye'nin adının en son açıklanması, izleyenlere büyük bir heyecan yaşattı.

57. Eurovision Şarkı yarışmasının ikinci yarı finalinde temsilcimiz Can Bonomo, Love Me Back şarkısıyla 13. sırada sahne aldı ve izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Can Bonomo SMS oyları sonucu finale hak kazandı. Bonomo’ya sahnede 5 dansçı eşlik etti. Hatice Gökçe’nin tasarladığı ve Ege’nin efelerinden esinlenen kıyafetiyle sahneye çıkan Bonomo’ya Candaş Baş’ın hazırladığı koreografiyle dansçılarının yanı sıra fondaki fırtınalı deniz animasyonu da eşlik etti.

TÜRKİYE TEZAHÜRATLARI

Finale hak kazanan ülkelerin açıklanması sırasında büyük heyecan yaşandı, 9 finalistin adı açıklandı ve yarı finalinin yapıldığı Crystal Hall salonu 'Türkiye Türkiye' sesleri ile inledi. Azerbaycanlı vatandaşların tezahüratı eşliğinde son finalist olarak Türkiye'nin ismi söylendi.

NEDEN HİÇ KADIN DANSÇI YOK

Yarı finaldeki gösterinin "çok maço olduğu" yönündeki eleştirileri de değerlendiren Bonomo, şunları söyledi: "Ne yapalım yani, 5 erkeğiz. Bir denizci hikayesi anlatıyoruz, gemide de kadın uğursuzluktur biliyorsunuz. Ama arkadaki görsellerde çok güzel deniz kızlarımız var. Eğer çok erkek var diyen varsa bize bakmasın arkaya baksınlar.

Bu akşam Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın finali öncesi müzik otoriteleri Can Bonomo'ya büyük şans tanıyor.


Editör: TE Bilisim