Türk rock müziğinin en başarılı temsilcilerinden DUMAN grubunun solisti ve birçok bilinen parçalarının bestecisi olarak tanınan KAAN TANGÖZE ilk solo akustik albümünü tamamladı. 2015 yılında İstanbul'da Deneyevi Stüdyoları'nda kaydedilen ve yurtdışında mastering'i tamamlanan albümde 12 şarkı bulunuyor. Albümdeki tüm eserlerde tek vokalin yanısıra sadece akustik gitar ve mızıka enstrümanları mevcut ve bu enstrümanların performansları da Kaan Tangöze'ye ait.

DUMAN ile devam eden konserlerin yanısıra, solo konserlerini de eş zamanlı sürdürecek olan KAAN TANGÖZE'nin albümü 1 Ekim 2015 tarihinde müzik marketlerde, 22 Eylül Salı gününden itibaren dijital mecralardan temin edilebilir.

Kaan Tangöze, 15 yıldır süregelen DUMAN grubu ile olan birlikteliklerinin çok iyi gittiğini ve grup konserlerin yoğun bir şekilde devam edeceğini belirtirken, bu albümün altyapısı itibariyle bambaşka bir müzikal çalışma olduğunun altını çiziyor. Albümde ''BEKLE DEDİ GİTTİ' şarkısının nakaratında Özdemir Asaf''ın 'Çizik' şiirine yer veren Kaan Tangöze, yine Özdemir Asaf'ın 'O YOLDA', 'KALMAK TÜRKÜSÜ'; Aşık Mahzuni Şerif'in 'TERSNAME' ve Karacaoğlan'ın 'BİR KIZ BANA EMMİ DEDİ NEYLEYİM' şiirlerini besteleyip düzenleyerek albümünde yer verdi. Albümdeki diğer tüm eserlerin söz-beste ve düzenlemeleri Tangöze tarafından yapıldı.
Editör: TE Bilisim