9 Mayıs Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşen muhteşem gecede, elektronik müziğin dev isimleri ‘Dimitri Vegas & Like Mike,  Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Kura, Wolfpack ve Özcan Sayın’ sahne performanslarıyla yaklaşık 17 bin müziksevere unutulmaz bir gece yaşattı.

 
TÜRK BAYRAĞIYLA SAHNEDE İSTANBUL’U SELAMLADILAR
 
DJMag Top 100 DJs 2014 listesinde 2. sıraya yerleşen elektronik müziğin en büyük duosu, dünyanın en büyük elektronik müzik festivali Tomorrowland’in resident DJleri, Dimitri Vegas & Like Mike, geceye damga vuran isimler oldu. Sıra dışı şovları, muhteşem sahne performansları ve Tremor, Mammoth, Stampede gibi ünlü şarkılarıyla dünyanın çeşitli ülkelerinde milyonlarca hayranıyla buluşan Dimitri Vegas & Like Mike’ın ilk İstanbul performanslarında bir de sürprize imza attılar. Gecenin finalini yapan dünyaca ünlü ikili, sahnede Türk Bayrağı açarak İstanbullu müzikseverleri selamladılar.
 
 
2003 yılında adım attığı elektronik müzik dünyasında kendine has tarzı ve şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesi kazanan, Sparks, So Much Love, Twisted, Don’t Give Up gibi şarkılarıyla listelerin üst sıralarında yer alan Fedde Le Grand, muhteşem sahne şovuyla yine müzikseverleri büyüledi.
 
2006 yılında bir araya gelmiş ve Ultra Music Festival, Sensation, EDC gibi pek çok büyük festivalde sahne almış Hollandalı elektronik müzik duosu Sunnery James & Ryan Marciano ikinci İstanbul performanslarında sahnede Türkçe konuşarak müzikseverleri selamlamaları büyük alkış aldı.
Editör: TE Bilisim