Avustralyalı grup Phoenix’in etkileyici ışık gösterileri ve dans şovlarıyla geceye başlayan Ebru Gündeş sahneye Ozan Doğulu ile çıktı. ‘Yaparım Bilirsin’ parçası ile müzik severleri selamlayan ikili ‘Sen Yoluna Ben Yoluma’, ‘Seni İstiyorum’ parçalarında sahnede beraber performans sergiledi. ‘Müziğin dahi çocuğu’ dediği Ozan Doğulu’ya sahnede teşekkür eden Ebru Gündeş ardından konserine sevilen parçalarından ‘Kaçak’ ile devam etti.

Ozan Doğulu gecede DJ Şov yaptı

SÜRPRİZLERLE DOLU GECEDE EBRU GÜNDEŞ ROCK COVERI BİLE SÖYLEDİ!


Gece için özel olarak hazırlanan dev küpler şeklindeki ekranların altında sahneye çıkan Ebru Gündeş adeta sürpriz üstüne sürprizlerle sevenlerini konserin heranında şaşırttı.

Avustralya’lı grup Phoenix’in muhteşem görsel şovlarının yanı sıra İstanbul Arabesque Project ile hazırladığı ‘Senin Olmaya Geldim’ ve ‘Yalan’ parçalarını Rock versiyonları ile yorumlayan Ebru Gündeş’e binlerce dinleyicisi bir ağızdan eşlik etti. Şarkılar kadar hem sahnenin dekoru hem de Kabile grubunun rengarenk kostümleri ve her şarkı için hazırlanmış özel koreografileriyle Harbiye Açıkhava’da adeta bir şölen havası vardı.

GÜNDEŞ, GÖNLÜMÜN EFENDİSİ’NDE MURAT YETER’IN RİTM ŞOVU İLE HARBİYE’Yİ SALLADI

Gecede iki kez kıyafet değiştiren, Monique Lhuillier ve Zuhair Murad imzalı elbiseleriyle göz kamaştıran güzel şarkıcı konserin ikinci yarısına ‘Gönlümün Efendisi’ parçasıyla başladı. Klibi yayınlanmamış olmasına rağmen dinlenme rekorları kıran parçayı sanatçı sahnede ASYA projesiyle farklı bir müzikal album yapan aranjör, besteci ve davulcu Murat Yeter ile birlikte seslendirdi. Ardından ‘Gönlümün Efendisi’ parçasının sözlerini yazan Sıla’ya ve aranjörü ve bestecisi Murat Yeter’e teşekkür eden Ebru Gündeş ayrıca gecede parçalarını seslendirdiği Sezen Aksu ve İbrahim Tatlıses’e de sevgilerini iletmeyi unutmadı.

Ebru Gündeş bu gece için yaptığı özel repertuarında ‘İkimizin Yerine’, ‘Beyaz’, ‘Biliyorsun’, ‘Tükeneceğiz’, ‘Ölümsüz Aşklar’, ‘Aldırma’, ‘Alev Alev’, ‘Demir Attım’, ‘Fırtınalar’, ‘Sen Allahın Bir Lütfusun’, ‘Senin Olmaya Geldim’, Çingenem’, ‘Telafi’, ‘Yalan’, ‘İyi Şanslar’ gibi parçalara yer verdi.
‘Hovarda’ parçasıyla geceyi sonlandıran sanatçıyı hayranları sahneden indirmedi. Bu şöleni bitirmek istemeyen konuklar dakikalarca alkışlayarak ve ‘bir daha’ diye seslenerek Ebru Gündeş’i bekledi. Kalabalığı kıramayan sanatçı ‘Yaparım Bilirsin’ ile bis için sahneye geri çıktı. Seyircisine sorduğu ‘Bitirelim mi?’ sorusuna konuklardan gelen ‘Hayır’ cevabıyla Harbiye Açıkhava inledi. ‘Seni İstiyorum’ parçasını da seslendiren sanatçı bu muhteşem geceyi dansçıları ve muhteşem orkestrasıyla alkış yağmuru eşliğinde bitirdi.

Şenay Düdek kırmızılara büründü

16 Temmuz akşamı Ebru Gündeş’i izlemeye gelenler arasında Şenay Düdek, Ayşe Özyılmazel, Rahşan Gülşan, Tuğba Özerk ve Gündeş’in eşi Rezza Zarrab vardı.

Ebru Gündeş'i eşi Rezza Zerrab'da izledi.

Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç 8 Eylül akşamı birlikte vereceği konser ile yeniden Turkcell Yıldızlı Geceler’de Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin konuğu olacak.
Ebru Gündeş Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda adeta şov yaptı

TURKCELL YILDIZLI GECELER PROGRAMI:

14 Ağustos Çarşamba – Tolga Çevik

15 Ağustos Perşembe – Sertab Erener

16 Ağustos Cuma – Erol Evgin

23 Ağustos Cuma – Sezen Aksu

24 Ağustos Cumartesi – Sezen Aksu

5 Eylül Perşembe - Ajda Pekkan

6 Eylül Cuma – Sezen Aksu

7 Eylül Cumartesi – Sezen Aksu

9 Eylül Pazartesi – Kardeş Türküler

18 Eylül Çarşamba – Lisa Stansfield

19 Eylül Perşembe – Nilüfer

20 Eylül Cuma - Sıla

21 Eylül Cumartesi – İlhan İrem



Editör: TE Bilisim