BVS Group’a ait Günay Restaurant’tın Ekim ayı başında açılışını yapan ve konserlerine devam eden ünlü sanatçı Ebru Gündeş Cumartesi gecesi yine İstanbul’lu hayranlarıyla buluştu.

Konser zincirine yoğun istek üzerine bir gala daha ekleyen sanatçının konser tarihi ilan edilmeden doldu ... Bunun üzerine talepleri karşılayabilmek adına Kasım ayında Cuma-Cumartesi üst üste iki konser daha eklendi .
O Ses Türkiye’de beraber jüri koltuğuna oturduğu arkadaşları Hadise ve Murat Boz ‘da ünlü sanatçıyı yalnız bırakmadı. Geçen hafta Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ve Esat Yontuç’un izlemeye geldiği sanatçıyı bu hafta da Hadise , kız kardeşi Derya Açıkgöz , Murat Boz ve kız arkadaşı Aslı Enver dinlemeye geldi ve aynı Acun Ilıcalı’nın geçen hafta söylediği gibi “ Ebru nerede biz orada “ diye içeri giriş yaptılar .

Ayrıca Günay gecelerinde ünlü sanatçıyı usta oyuncu Oktay Kaynarca , Fatih Kral , Cem Kalyoncu ,Neşet - Şirin Yalçın , Aylin – Özcan Tahincioğlu , Çiğdem-Cihan Kamer , Özlem Cankurtaran , Osman Merzeci , Neşe-Ünsal Sert , Derya Ayaydın , Cenk Öztanık , Öznur-Burak Yakın Necati –Elif Demirkol gibi sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri dinlemeye geldi.

Sanatçı 3 saat boyunca hiç ara vermeden şarkı söyledi ve Günay’ı dolduran 400 misafir tarafından ayakta alkışlayarak “İyi ki doğdun Sen Allah’ın Bir Lutfusun “ diye tezahürat yapıldı...
Editör: TE Bilisim