Sahneye çıkmadan önce kuliste basın toplantısı yapan sanatçı, “Eşiniz Sevgililer Günü’nüzü kutladı mı?” sorusu üzerine eşi Reza Zarrab’dan çok güzel bir çiçek aldığını belirterek, “Aşk kokan güller ve çok güzel bir mesaj geldi” dedi. Sanatçı, giydiği bol elbiseye atıfta bulunarak, “Hamile misiniz?” diye soran habercilere, “Değilim. İkinci bir bebek yok yani. Olsa açıklarım” şeklinde yanıt verdi. Sanatçı, yeni albüm çalışmalarının devam ettiğini de vurgulayarak şöyle konuştu:

“Yeni albüm çalışmaları sürüyor. Sinan Akçıl, Gökhan Tepe, Sıla, Gülşen’den şarkılar var. Tabii Serdar Ortaç şarkısı da olacak. Ebru Gündeş tarzında çok güzel bir albüm hazırlıyoruz.”

AĞAOĞLU, HAMİLE SEVGİLİSİYLE GÜNAY’DAYDI
Ağaoğlu Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile 5 aylık hamile sevgilisi Petek Ertüre 14 Şubat’ı Günay’da Ebru Gündeş şarkılarıyla kutladılar.
‘Sevgililer Günü’nü Ebru Gündeş’i dinleyerek kutlayanlar arasında Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre’den başka, Süreyya Yalçın ile sevgilisi Tugay Gökkaya, Seren Serengil’in boşandığı eşi Musa Aytun ile sosyetik sevgilisi Sinem Yıldırım, Fatih Kıral, Mehmet Dalmaz, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi işadamı Necati Demirkol, Ömer Üründül, Sibel Bilgiç, Osman Hacıbekiroğlu gibi seçkin isimler vardı.

RIHANNA’NIN MODACISINDAN GİYİNDİ
Sanatçı sahneye Alexander McQueen imzalı bir elbiseyle çıktı.. Nicole Kidman, Penélope Cruz, Sarah Jessica Parker ve Rihanna gibi yıldızları giydiren moda evinin, strablez, göğüs ve sırt dekolteli bej rengi bir elbisesini giyen sanatçı oldukça şık görünüyordu.

Gündeş’in sahnede giydiği kırmızı renkli diğer kostüm ise ünlü İtalyan moda markası ‘Blumarine’ imzasını taşıyordu.

“KEŞKE ESKİ GAZİNO ADABI GERE GELSE”
Ebru Gündeş programın ikinci bölümünde Türk Müziği eserlerinin yanı sıra, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses’ten de şarkılar söyledi. Sanatçı, “Şimdi söyleyeceğim şarkıyı gençler bilemeyebilir, bir dönem Esengül isimli bir şarkıcı vardı, onun meşhur ettiği bir şarkı” diyerek, 1979 yılında Ataköy’de şüpheli bir şekilde trafik kazası geçirip hayatını kaybeden Esengül’ün, ‘Taht Kurmuşsun Kalbime’ isimli şarkısını okumaya başladı.
O sırada sahnenin hemen önündeki masada oturan genç bir konuk, Ebru Gündeş’in başına gül yaprakları atmaya başladı. Orkestrayı susturup şarkıya ara veren Gündeş genç hayranına, “Kaç yaşındasınız?” diye sordu. “30” cevabını alınca da, “Eski gazino adabını bilmemeniz normal, gül yaprakları başa atılmaz, ayağa atılır” dedi. Delikanlı ise, “Niyetim ayağınıza atmaktı ama rüzgar öyle yaptı” dedi. Gündeş gülerek, “Anladım, vantilatörün azizliğine uğradınız, yoksa kafama atmak gibi bir niyetiniz olamaz.” dedi ve ekledi, “Yine de teşekkür ederim. Keşke eski gazinolardaki bu ritüeller yine olsa. Bizde geçmişte kaldı ama mesela Atina’da sahnedeki sanatçının ayaklarına hala gül yaprakları dökülüyor.” Ebru Gündeş, Esengül’ün şarkısına kaldığı yerden devam ederken genç hayranı gül yapraklarını bu kez daha dikkatli bir şekilde sanatçının ayaklarına doğru serpmeye devam etti.
Editör: TE Bilisim