Daha önce Ege, Yaşar, Rafet El Roman, Hakan Peker gibi ünlü isimlerin klibinde oynayan güzel oyuncu Eda Özerkan, Gökhan Güneş’in ‘Sen ve Ben’ adlı şarkısının klibinde rol aldı. 3 g teknelojisiyle çekilen klip hüzünlü bir aşk hikayesini anlatıyor.

Aykut Gürel’in prodüktörlüğünü yaptığı, yönetmenliğini Çağatay Karaçizmeli’nin üstlendiği Gökhan Güneş’in ‘Sen ve Ben’ adlı albümün aynı adlı çıkış şarkısına çekilen klipte Eda Özerkan rolü gereği mutsuz bir kızı oynadı.

Özerkan, “Çok içime sinen bir çalışma oldu. ‘Sen ve Ben’ bir ayrılık hikayesini anlatılıyor. Bugüne kadar hiç çekmediğimiz tarzda bir klip oldu. Son teknolojiyle çektiğimiz klipte mutsuz bir kızı oynadım. Gökhan Güneş çok başarılı bir şarkıcı, birçok ünlü isime şarkı vermiş, geleceğin önemli starlarından birisi olacak.” dedi.

Eda Özerkan Gökhan Güneş'in klibinde oynadı.
Yakında atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan 'Kertenkele' adlı dizide iç mimar Selin karakterini canlandıracak olan Eda Özerkan klip çekiminde, "Sezen Aksu gibi genç yeteneklere destek olmayı seviyorum" dedi.



Editör: TE Bilisim