10 şarkılı bir CD ve 25 şarkılı bir DVD'nin yer aldığı ve iki buçuk yıl içinde gerçekleşen çeşitli konser kayıtlarından derlenen bu yapımda; Hakan Utangaç (gitar), Metin Türkcan (gitar), Tarkan Gözübüyük (bas gitar), Cenk Ünnü (davul) ve Gökalp Ergen (vokal)’den oluşan Pentagram'a, klavye ve ses efektleriyle Ozan Tügen eşlik ediyor.

"LIVE MMXIV" içindeki audio CD, grubun iki yıl önce yayımladığı MMXII albümünün bir canlı versiyonu. Bu disk, MMXII'de yer alan 10 şarkının, Parkorman Goldfest, Bostancı Gösteri Merkezi, Jolly Joker Ankara, 222 Park Eskişehir, Dream TV, Zeytinli Rock Festivali, İ.T.Ü Stadyum, Garajistanbul gibi farklı mekanlarda ve tarihlerde yapılan canlı kayıtlarından oluşuyor.

"LIVE MMXIV [DVD]"de ise, Küçükçiftlik Park Yavuzfest, Hard Rock Cafe Grand Opening, Bostancı Gösteri Merkezi, Zeytinli Rock Festivali, Metallica By Request, Garajistanbul konserleri ve Dream TV Ana Sahne program çekimlerinden toplam 23 canlı performansın yanı sıra, "Geçmişin Yükü" ve "Apokalips" video klipleri yer alıyor.

Dream TV, Flat Production ve PlanAD Works katkılarıyla hazırlanan bu özel çalışma; Sony Music etiketiyle 20 Aralık'ta müzik marketlerde.

Albümün tanıtım konseri 20 Aralık Cumartesi akşamı garajistanbul’da gerçekleşecek. Müzikseverler, LIVE MMXIV [CD+DVD]’yi konser günü Funclub standından satın alabilecek.
Editör: TE Bilisim