Ünlü sanatçı Emel Müftüoğlu uzun bir aradan sonra " Emel ile Yeniden " isimli albümüyle, 1990 yılından bu yana yaptığı albümlerde hit olmuş parçalarını bir araya getirdi.  
 Son albümünü 2002 yılında çıkaran ünlü sanatçı klip çekimi için Beykoz’daki eski kundura fabrikasında Deniz Akel ile bir araya geldi...
 
Bir döneme damgasını vuran ve hala gece kulüplerinde en çok çalınan şarkılar arasında yer alan " HOVARDA " şarkısında, Emel Müftüoğlu’na kendisi gibi şarkıcı olan kızı Çağrı Müftüoğlu, Seray Sever, Tamer Karadağlı, Ercan Saatçi, Deniz Arcak ve ilk klipte yer alan birçok ünlü isim eşlik etti.
 
Annesinin ilk klibinde 10 yaşındayken oynayan Çağrı Müftüoğlu bu kez genç bir kız olarak izleyici karşısına çıkıyor...
 
"Emel İle Yeniden" isimli yeni albümü ile uzun zaman sonra geçmişten günümüze hit olmuş 11 şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunan Emel Müftüoğlu, albümün ilk videosu Hovarda’yı, geçtiğimiz akşam Sezen Aksu’nun Kanlıca'daki stüdyosunda sanatçı dostları ile birlikte ilk defa izledi.
 
Amerika’dan ayağının tozu ile videoyu seyretmeye gelen Tamer Karadağlı, Dubai’den sadece bu gece için İstanbul’a gelen Seray Sever, Demet Akbağ, Oktay Kaynarca, Ayşegül Aldinç, Nilgün Belgün, Kubat, Zara, Ercan Saatçi, Ömür Gedik , Ertem Şener, Armağan Çağlayan, Mehmet Akbay, Metin Güneş, Betül Demir, Deniz Arcak gibi birçok ünlünün akınına uğrayan gecenin sonunda, tüm konuklar  "Hovarda" video klibi ile ilgili beğeni ve tebriklerini Emel Müftüoğlu ile paylaştı.
 
Seyreden dostlarının hepsinin çok beğendiği, Hollywood prodüksiyonu gibi olmuş dedikleri video klip, gece boyunca defalarca izlendi ve her seferinde uzun uzun alkışlandı...
 
Deniz Akel tarafından çekilen "Hovarda" video klibi yayında...



EMEL MÜFTÜOĞLU "HOVARDA" KLİBİNİ İZLEMEK İÇİN ;

Editör: TE Bilisim