Renkli görüntülere sahne olan konser,her an dinleyicileri şaşırttı..Emel Sayın'a şarkıların da dansları ile Anadolu ateşi eşlik etti.Muhteşem dans showları ile seyirciyi büyüleyen Anadolu ateşi,büyük alkış aldı.

Çocukların sesinden ''Mavi Boncuk''...

Emel Sayın sahnedeyken, 25 kişilik çocuk korosu ellerin de mavi boncuklarla sahneye çıkıp ''Mavi Boncuk'' şarkısını seslendirdi.Bir an da sahneyi dolduran çocuklar,sanatçıyı duygulandırdı..

Otomobil uçar gider...

Emel Sayın finalde sahneye, kendisi için özel olarak yapılan maket bir otomobil ile çıktı.Emel Sayın'ı otomobilin için de gören seyirciler ayakta alkışlayıp,şarkıya eşlik ettiler..Sayın; ''Artık otomobilim de geldiğine göre,biz burada ayrılalım,eve gitme vaktitir'' diye espri yapıp veda etti...

Anadolu Ateşi Bostancı Gösteri Merkezi'nde müzik ziyafeti çekti.

Emel Sayın, 'Otomobil Uçar Gider' şarkısını maket araca binerek söyledi.

Türk Sinemasının 100. Yılı dolayısıyla 10 Aralık'ta Yeşilçam Gecesi'nde Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Filiz Akın gibi ustalarla birlikte sahne alacak olan Emel Sayın, Bostancı Gösteri Merkezi'nde Yeşilçam ile ilgili anılarını paylaştı. Ediz Hun ve Ayhan Işık ile ilgili anılarını anlatırken o yıllara giden Sayın, "Türk filmlerinin o saçmalıklarını da seviyorum. Büyük bir samimiyetle çektik o filmleri" şeklinde konuştu.Sanatçı gecede 'Feride', 'Rüzgar', 'Gülizar' , 'Mavi Boncuk' adlı sevilen film şarkılarını da seslendirdi.
Editör: TE Bilisim