Emma Shapplin’in elektro pop rock türünün en nadide örneklerinden biri olmaya aday yepyeni albümü “Dust Of A Dandy” geçtiğimiz aylarda dünya’da ilk kez Rusya ve Yunanistan’dan sonra Türkiye’de Power Love Fm’in katkıları, Sony Music etiketiyle ve Vibe Productions International yayınlandı ve büyük beğeni topladı!

Albüm öncesi “The Lovers” isimli single çalışmasını ve videosunu sevenleri ile buluşturan ve çok beğenilen Emma Shapplin, 2 Ağustos Cumartesi günü Harbiye Açık Hava’da konser verecek.
Dünya çapında 2 milyon albüm satışı yapan ve altın plak ödülüne layık görülen Emma Shapplin, müzikal kariyerine klasik müzik ile başlayıp sonrasında rock müzik ile yoluna devam etme kararı aldı ve bu iki müziği de kullanarak kendine özel bir tarz geliştirdi. Büyük bir titizlikle albümün her aşamasında bizzat imzası bulunan sanatçı, albümündeki tüm şarkıları ingilizce olarak yazdı ve besteledi. Kendi deyimiyle sert ve mütevazi, güçlü ve olgun ama yine de şiirsel “Dust Of A Dandy” albümünün fotoğraf çalışmalarını ve prodüktörlüğünü de üstlenen güzel sanatçı, Açık Hava’da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak!!!

Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: C:Usersyilma11Desktopemma youtube.jpg

http://bit.ly/1nphfaa

 
Editör: TE Bilisim