Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan tarafından Aqua parkın açılışı nedeniyle için düzenlenen konsere katılan Emre Altuğ alanı dolduran 5 bine yakın genç hayranına seslenerek “Buraya gelmek için Çeşme İstanbul, İstanbul Adana ve Adana mersin arasını kat ederek 16 saate yakın yolculuk yapmak zorunda kaldım. Arabamın arasında uyuyarak gelsem 12 saatte gelecektim. Bayağı zahmetli oldu. Ama siz Mersinliler buna değersiniz.” dedi

Mart ayında bir single çıkaracağının müjdesini de veren Altuğ, Cem karaca, Erkin Koray ve Selami Şahin’den de parçalar seslendirerek Mersinli hayranlarını adeta coşturdu. İki saatlik konser boyunca Mersinliler tüm şarkılarda yakışıklı sanatçıya eşlik etti.Konser alanına sığmayan 5 bine yakın genç hayranı Emre Altuğu Konser boyunca yanlarına çağırdı.

A
ltuğ “Yok gelemem. İsterseniz siz gelin deyince, 5 Bin kişi birden harekede geçince. Aman durun ne yapıyorsunuz sadece şaka yaptım.” diyerek hayranlarını yatıştırdı. Emre Altuğ, en kısa zamanda bir başka konser için yine Mersinde olmak istediğini söyledi.

Emre Altuğ Mersin'de müzik ziyafeti verdi. Sanatçı yeni çalışmasının çıkış tarihini de açıkladı.
Editör: TE Bilisim